Peçete Katlama Şekilleri

Sibel1

Bayan Üye
Peçete kullanılması ortaçağda doğmuştur. O zamanlar sol kol veya omuz üzerine konurdu ve her serviste değiştirilirdi. Sonraları boyuna bağlanmaya başlandı. XIX. yüzyıla kadar bu şekil devam etti. Şimdiki peçetelerin boyutu daha küçüktür. 50 X 50 cm. veya 60 X 60 cm. Masa örtüsüne asorti veya eğer masa'örtüsü dantel ise düz beyaz renkte olur. XIX. yüzyılda peçete katlama şekilleri çok değişiktir. Kardinal şapkası biçimi yelpaze şekli orkide şekliNorte Dame şekli v.b.
Şimdi böyle fantaziler kalkmıştır. Basit katlama şekilleri kullanılmaktadır. Ekmek peçetenin içine konulabilir. Fakat bazı dalgın misafirler peçeteyi açarken ekmeği düşürebilirler. Ekmekekmek sepeti ya da peçetenin üstüne konulmalıdır.
 
---> Peçete Katlama Şekilleri

Çok güzeller,konu güzelmiş :sağol:

ss_BHG145526.jpg


pecete2.jpg
 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri
Üst