Pc Nİz Hizdan Çildirmazsa Yanima Gelİn-bu Prg ÇildirmiŞ**xp Speeder 1.80**

Don1_Ask

Kayıtlı Üye
PROGRAMIN PC YE YAPTIĞI TERS BİR ETKİ HENÜZ ORTAYA ÇIKMAMIŞTIR.PC YE ZARARI VARMI YOKMU BİLİNMİYOR.YİNEDE SÜREKLİ KULLANILMASI TAVSİYE EDİLMEMEKTEDİR.MESULİYET SİZLERE AİTTİR.PROGRAMI İNDİRİP KULLANAN HERKES SORUMLULUĞU KABUL ETMİŞ SAYILIR.

LÜTFEN DENEDİKTEN SONRA YORUMUNUZU YAZIN Kİ İNDİRCEK ARKADAŞLARA BİLGİ OLSUN

PROGRAM İŞLETİM SİSTEMİNİZİ,İNTERNET HIZINIZI DELİ Bİ ŞEKİLDE HIZLANDIRIR VE KONTROLÜ KAYBEDEBİLİRSİNİZ. EN DÜŞÜK SİSTEM PERFORMANSINDA BİLE XP Yİ UÇURUR.PROGRAMDAKİ ÇUBUKTAN BUNU YAPABİLİRSİNİZ.

1-DOWNLOAD ESNASINDA DELİ GİBİ İNDİRİR.NE OLDUĞUNUDA ANLAMAZSINIZ.
2-SMİLELER,,HAREKETLİ AVATARLAR O KADAR HIZLANIR Kİ AFALLARSINIZ.
3-HIZDAN DOLAYI MSN E GİRENİ ÇIKANI GÖREMEZSİNİZ.
4-PC OYUNLARINI OYNARKEN BİLE OYUN İÇİNDEKİ SÜRAT SİZİ ŞAŞKINA ÇEVİRİR.
5-MSNDEN DOSYA TRANSFERİ YAPARKEN JET HIZIYLA KARŞI TARAFA GİDER.HEPTEN ŞOK OLURSUNUZ
6-İNTERNET SAYFALARI ÇOK HIZLI AÇILIP KAPANIR ÖYLE Kİ BUTONA BASTIĞINIZ SALİSE, WEB SAYFALARI AÇILIR.
7-RAPİDSHARE DEKİ SANİYELER(SÜRE) O KADAR HIZLI AKAR Kİ RAKAMLARI HIZDAN OKUYAMAZSINIZ.
8-PC DEKİ HAREKETLİ HERŞEY ÇOK HIZLANIR.MESELA SİTELERDEKİ HAREKETLİ REKLAMLAR.
9-HERŞEY ÇILDIRIR VE EN SON SİZDE ÇILDIRMAYA BAŞLARSINIZ.TANSİYONUNUZ ÇIKAR,KALP ATIŞLARINIZ HIZLANMAYA BAŞLAR.

HIZDAN MSN E KİMİN GİRİP ÇIKTIĞINI GÖREMİYECEKSİNİZ.

NOT:DİKKAT EDİN PC NİZİ KAPATTIKTAN SONRA BAĞLAYINKİ UÇUP GİTMESİN.SABAH PC NİZİ YERİNDE BULAMAYABİLİRSİNİZ.ÇOK CİDDİYİM

İşletim Sistemi:Windows 95/98/Me/NT/2000/XP

Dosya Boyutu:803 Kb

Lisans: SHAREWARE

http://en.speederxp.com/download/speeder.exe

KULLANIM BİLGİSİ:
SLOW:YAVAŞTIR
FAST :HIZLIDIR
ÇUBUKTAN AYARI YAPTIKTAN SONRA APLLY E BASIN VE UÇUN.AMAN HA KEMERLERİDE SIKI BAĞLAYIN
LÜTFEN YORUM VE REPLERİ ESİRGEMEYELİM

GÜVENLİK BOYUTU:
RESİMDE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ ÇEŞİTLİ ANTİVİRÜSLERLE TARATILMIŞTIR.SONUÇ TEMİZ ÇIKTI.

pc niz hızlanmıyor sadece falshlar ve sitelerdeki reklam banner gibi animasyon lara hız geliyor işletim sistemiyle alakası yo ama bu programın tek faydası

rapidsharede dosya indirmek icin saniye saymıcaksınız buda bnm icin cok önemli beklemeden indiriosunuz

Gubar 67 Ye Katiliyorum Pc Ye Zararli Olabilir Ama O Kadarda Buyutulucek Bisi DeĞİldİr Yani Daha Once Kullandiim İÇİn Biliyorum Dowloant Dvm

Madem ßuda hızlandırıyo o zaman overclock ile pek farkı yok galiba..Overclock riskini herkes bilir o zaman pc durmadan overclock mu yapıyor ? ßiraz riskli bi program gißi geldi ßana .

arkadasım her programda bi virüs oldugunu sölememe gerek olmadığını sanıyodum ama varmış!!1

arkadasım her programda bi virüs oldugunu sölememe gerek olmadığını sanıyodum ama varmış!!1

ya içinde bilmiyordum ama ben kendim kullanıyorum ama yinede tavsiye etmem işlemcinizi yakabilir!!

Kullanmamanızı Şiddetle iStiyorum Ben bir bilgisayarcı olarak Şunu söylüyorum bircok müşterimin SpeederXp Yüzünden Ram'lari Yandı Sizinde ram'larınızın yanmasını istemem dikkat edelim arkadaşlar...

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri