Pazılı Buğdaylı Çorba (bebekler için)

ashli

Bayan Üye
Pazılı Buğdaylı Çorba

Kullanılacak Malzemeler
4 dal pazı
2 çorba kaşığı buğday (marketlerde yarma diye satılan)
Yarım kase yoğurt

Hazırlanma Şekli
Buğday bir gün önceden yıkanır ıslatılır. Bir gün sonra üzerini 3 parmak geçecek kadar sıcak suda haşlanır. Sonra irice elle parçalanmış pazılar eklenir, maksimum 3 dakika pişirilir. Hafif sulu karışım ya tel süzgeçten geçirilir ya da rondoda ezilir. Yarım kase yoğurda eklenip bebişlere yedirilir. (Alternatif ıspanakla da yapılabilir.)
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri
Üst