sllsn
Bayan Üye
İçindekiler :
2 Demet pazı
2 Çorba kaşığı margarin
8 Su bardağı su
Yarım kilo patates
Tuz
karabiber
Hazırlanışı
Pazıları temizleyip, yıkayın ve ince ince kıyın.
Margarini yayvan bir tencerede eritin.
Pazıları yağa atarak bir süre kavurun.
İçine suyu ilave edin.
Patatesleri soyup, tavla zarı iriliğinde doğrayın ve tencereye ilave edin.
Tuzunu ayarlayın.
Patatesler yumuşayana dek pişirin.
Karabiber serperek, servis yapın.
2 Demet pazı
2 Çorba kaşığı margarin
8 Su bardağı su
Yarım kilo patates
Tuz
karabiber
Hazırlanışı
Pazıları temizleyip, yıkayın ve ince ince kıyın.
Margarini yayvan bir tencerede eritin.
Pazıları yağa atarak bir süre kavurun.
İçine suyu ilave edin.
Patatesleri soyup, tavla zarı iriliğinde doğrayın ve tencereye ilave edin.
Tuzunu ayarlayın.
Patatesler yumuşayana dek pişirin.
Karabiber serperek, servis yapın.