Pazar GüNüM ...

PoLaT-BaHa

Kayıtlı Üye
Bugün saat 10.00 gibi uyandım.Kahvaltımı yaptım.Babamlar erkenden gezmeye çıktılar.Canım sıkıldı.Bi dışarıya çıkıyım dedim.Çıktım dışarı,dışarda oynayan çocuklara uzun uzun baktım can sıkıntım geçmedi.Baktım karşıya tanıdığım arkadaşlar dersaneye gidiyorlardı.Gidene kadar onlarla konuştum.Sonra çıktım çarşıya.Kaybolan telefonumu aradım okulda.Bulamadım.Bu sefer savcılığa vericem diye giderken eski kız arkadaşıma denk geldim.O da arkadaş arıyormuş.Birlikte ''Issız Adam'' filmine gittik.Ben acaip sıkıldım,hiç hoşlanmam aşk meşk içerek filmlerden..Onun gözleri yaşardı.Ben içimden güldüm çocuk manyak mıdır nedir diye :D Neyse filmi anlamayarak çıktık.Bu defa gezmeye başladık.Karşımıza bizim sınıftan bi kız geldi.Kız derste bana kaçamak kaçamak bakışlar atıyordu ama ben anlamamazlıktan geliyordum.Kız göz kırptı da yanımızdan geçti ama bişey farkettim sanki kızın içi yanıyordu :D :D Böyle geçerken günü bitirmiş oldum.Akşam da maç filan izledim.Bu satırları yazarken belki aranızda olmayacağım..!!! :D :D

ELVEDA .. !!! :D

hahaha

kız göz falan kırpmamıştır sana öyle gelmiştir..:D
hiç hoşlanmam aşk meşk içerek filmlerden
bendensin sadece az buçuk hoşlanırım oda çok ilgimi çekerse..:D
iyi günmüş...

Bu satırları yazarken belki aranızda olmayacağım..!!!

ELVEDA .. !!!

Son sahne çok can alıcı olmuş usta:D

sende her gununu ayrı bı kızla gecırıyon ya
yanlıs anlama ama
kızlara fazla takılma bak basın belaya gırer haberın olsun :D

yakı$ıkLıLık ba$a beLa

sendeki tip bende oLsa

benimde 2 - 3 tane kız arkadasım oLur

allah arttırsın.

Insan yakısıklı olmasın .
Hergun baska bır kız.
ıssız adam fılmının muzıgı cok guzel en kısa zamanda ızlemek ıstıyorum bayılırım ask fılmlerıne :)

Tesekkurler bızımle paylastıgın ıcın

Insan yakısıklı olmasın .
Hergun baska bır kız.
ıssız adam fılmının muzıgı cok guzel en kısa zamanda ızlemek ıstıyorum bayılırım ask fılmlerıne :)

Tesekkurler bızımle paylastıgın ıcın

Teşekkür ederim,eyvallah :D

Ben hiç beğenmedim hiç anlamam aşk meşkten :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri