Pazar günü başıma geLenLer..

PoLaT-BaHa

Kayıtlı Üye
Dün sabah ev eşyaLarı aLmaya gittik .. Geldiğimizde internete girdim .. Akşam misafir oLarak 5 kişi vardı :) Ben rahatsız oLup tekrar netin başına geldim .. Ufak bi çocuk vardı geLenLer arasında ..

Ağlayıp duruyordu.Hadi abinin yanına git olum deyip çocuğu yanıma yolladılar kendileri rahat rahat dedikodu yaptılar..Çocuk kız arkadaşımla konuşurken bi b'ye basıyor bi ç'ye basıyor karışık..Saçma sapan şeyler yazıp entere basıyor çocuk..Yapma dedim uyardım tınlamadı..Aniden elimin tersiyle tokadı çaktım :D Baktım çocuk kıpkırmızı olmuş ağlıyor..Bir anda tırstım gözlerim büyüdü..Annesine şikayet etti..Büyüdüğüm için bişeyde diyemeden çocuğunu geri aldı..Ama kadın da bir bakış var ki sormayın yılan gözlü :D

Kız arkadaşıma da zor anlattım durumu..Yanında hangi kız var da seni benden kıskanıyor dedi.İspatlamak zor oldu ama değdi..Böyle yorucu bir gün geçirmek zorunda kaldım:D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri