Paypal Hesabı + Bedavadan Para = Rapidshare Premium!! [RESIMLI]

Kasim_55

Banned
Öncelikle bu parayla istediğinizi yapabilirsiniz. Knight Online, Silkroad gibi oyunlarda premium alabilirsiniz ve kesinlikle kendim içi n birşey düşünmüyorum ancak teşekkür etmek istersen konunun sonunu oku ve onu yap

www.paypal.com a girip, ’’sign up’’ tıklayın. Sonra karşınıza çıkanları doldurun e-mail dısındakileri sallayın . Çünkü oraya yazdıgınız e-mail hesabı sizin paypal hesabınız olcak.( Ama doldurmanız gerek). Bunları yaptıktan sonra en sonda kredi kartı ismi ve numarası istiyo . Kredi kartı bölümü çıkınca üstteki paypal resmine basın ve ordan çıkın . Merak etmeyin aktivasyon kodu yinede gelicektir . Aktivasyon için postadaki linke tıklayıp paypal hesabınızı aktif hale getirin...
91523433yj5.png

57843840wc1.png

78251100ap3.png

67365464ck6.png

E-Postanıza gelicek aktivasyon linkine tıklayın .Paypal'la artık işimiz bitti...

Sonra AdBux - The Leader in Incentive Based Marketing linkine basın. Oradaki bilgileri doldurun paypal e-posta adres bölümüne paypal hesabı alırken hangi e-postayı yazdıysanız o e-postayı yazın normal e-posta adresinize de paypal e-postanızı yazın .

Kayıt işimizde bittikten sonra adınızı ve parolanızı yazarak siteye giriş ( Login ) yapın . Giriş yapınca üstte MY ADBUX butonuna basın. O bölüm de bir adres çıkıcak o adres sizin adbux adresinizdir .

53809488mg4.png

11684098gv4.png

28351732jb0.png

BROWSE ADS deki linklere tıkladığınızda en üst sol köşede 30 dan geri ye doğru sayım olucak . Bu sayım bitince $ işaretine dönüşücek geri sayımın olduğu yer . Bunun anlamı o linki başarı ile gerçekleştirdiniz demek oluyor .
Ama uyanıklık yapıp bütün linklere aynı anda basmayın silinebilirsiniz . Size önerim her link e tıkladığınızda ve o linkle işiniz bitince link sayfanızı kapayın . Kapadıktan sonra link sayfanızı ( ama $ işaretini görmeden kapamayın ) başka bir linke tıklayın böle böle bütün linkleri teker teker bitirin .
Tüyo : Size benden bir tüyo browse ads de bütün linkleri tıklamayı ( teker teker ) bitirince tekrar yenile yapın arasıra yeni linklerde çıkıyor .

KAZANCIMIZ

Günde 10 reklama tıklarsanız = $0.10!
10 alt üyeniz 10 reklama tıklarsa = $1.00!
Haftalık kazancınız = $7.70!
Aylık kazancınız = $30.80

LÜTFEN REGİSTER OLURKEN AŞAĞIDA ardabjk92 YAZCAK ONU SİLMEZSENİZ SEVİNİRİM...
OLAY BUKADAR BASİT. PARANIZI PAYPAL ADRESİNE 10 DOLAR OLUNCA PARANIZIN YAZDIĞI YERİN
YANINDA CASHOUT ÇIKACAK ONA TIKLAYARAK PARANIZI PAYPAL'A AKTARIN.

(Alıntıdır)

gereksız

bu sanal alısverıs yapanlar ıcın bır sıstem ben kullanıyorum ama

uyeler ıcın gerekısz

saygılar +

ßu bi program deilki ie buraya koydunu anlamadım tasıcak yer bulamadım baska biri ugun bi yere tasısın ltfn!:D

Ayrıca eline saglık tskrler:)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri