Paylaşım Yapan Arkadaşlara Öneri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Heulwen

Kayıtlı Üye
Paylaşım Yapan Arkadaşlara Bir Önerim Var.

Konu Başlıklarında Küçük Harf Kullanınca O Konular Siteyi Ziyaret Eden Üyelerin Pek Dikkatini Çekmiyor.Bence Başlıklarda Büyük Haf Kullanılması Daha İyi Olur.

örnek : Canım yanıyor anne <-Doğrusu -> Canım Yanıyor Anne.

Saygılar - KronikTürk™

---> Paylaşım Yapan Arkadaşlara Öneri.

Başlık dikkat çekici bi içerikte yazıldığı sürece zaten dikkat çekecektir, küçük ya da büyük harfin etkisinin fazla olmayacağını düşünüyorum.

Ama haklı da olabilirsiniz tabi, teşekkürler tavsiye için :)

Önemli olan o değil. Türkçe karakter kullanılmasıdır. Büyük küçük harflere dikkat edilmesidir.

En azından konu başları küçük harfle başlamasın, o yeter...

Dikkat çekmesi açısından, katılmıyorum pek. Sağol ' KronikTürk '

Başlıktaki harfler ne kadar büyük olursa olsun başlık dikkatimi çekmiyorsa yine girmem o konuya :R

Tavsiye için sağol

Başlıktaki harfler ne kadar büyük olursa olsun başlık dikkatimi çekmiyorsa yine girmem o konuya :R

Tavsiye için sağol

Ben Üyelerden Bahsetmiyorum.Forumda Yaptığımız Paylaşımlar Google Aramada Çıkıyor.O Konunun Aynısından Birkaçtane Oluyor.Daha Çok Büyük Başlıklı Olan Konuar Ziyaretcilerin Dikkatini Çekiyor.

aslın da forumlar da konu başlıkları büyük harflerle yazılmazlar küçük harflerle yazılırlar

ben de küçük harflerle yazılmasın dan yanayım konu başlıkların

Ben Üyelerden Bahsetmiyorum.Forumda Yaptığımız Paylaşımlar Google Aramada Çıkıyor.O Konunun Aynısından Birkaçtane Oluyor.Daha Çok Büyük Başlıklı Olan Konuar Ziyaretcilerin Dikkatini Çekiyor.

bu konudaki bakış açın mantıklı ama başlığın büyük yazılması ve ya küçük yazılmazı pek umursandığını sanmıyorum.
ilk başta ne varsa ona tıklanır.

teşekkürler öner için..
Mantıklı bir konuya değinmişsiniz.

Google aramalarında

ali ata bakmış

yerine

Ali Ata Bakmış

daha çok dikkat çekecektir. çoğu kişi anlamamış konuyu. ben anladım teşekkürler önerin için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri