Paul Walker Resimleri
H HaDeS Kayıtlı Üye 3 Şub 2014 #2 ---> Paul Walker Resimleri 2006 yapımı,''Running Scared-kaçış'' filminde,Joey Gazelle rolüyle...
H HaDeS Kayıtlı Üye 22 Haz 2014 #3 ---> Paul Walker Resimleri Fast & Furious-hızlı ve öfkeli filminde, Brian O'Conner,rolünde..
LocKe GururLan Bayan Üye 14 Kas 2015 #4 ---> Paul Walker Resimleri Son bir sürüs Veda etmek yok. İstersen dünyanın öbür ucunda ol biz yine de seninleyiz. RIP Paul Walker....
---> Paul Walker Resimleri Son bir sürüs Veda etmek yok. İstersen dünyanın öbür ucunda ol biz yine de seninleyiz. RIP Paul Walker....
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 15 Kas 2015 #5 ---> Paul Walker Resimleri "Eğer bir gün hız yüzünden ölürsem ağlamayın. Çünkü ben gülümsüyor olurdum" Paul Walker
---> Paul Walker Resimleri "Eğer bir gün hız yüzünden ölürsem ağlamayın. Çünkü ben gülümsüyor olurdum" Paul Walker
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 16 Mar 2016 #6 Paul Walker Moderatör tarafında düzenlendi: 31 Ocak 2017
H HaDeS Kayıtlı Üye 16 Mar 2016 #8 ---> Paul Walker Resimleri 2006 yapımı,Eight Below (kutup macerası) filmin de,Jerry Shepard rolüyle... Son düzenleme: 31 Ocak 2017
---> Paul Walker Resimleri 2006 yapımı,Eight Below (kutup macerası) filmin de,Jerry Shepard rolüyle...
H HaDeS Kayıtlı Üye 31 Ocak 2017 #9 ---> Paul Walker Resimleri Paul Walker 1973 Kaliforniya Doğumlu ABD'li sinema oyuncusu.