Patron konuştu!

karagümrük

Kayıtlı Üye
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, gündem belirleyecek samimi açıklamalar yaptı.

“60’ıma merdiven dayadım. Şampiyonluk düşüncesi aklımdan hiç çıkmıyor. En büyük hayalim bu zaferi bir kez daha yaşamak”

“Oğuz Çetin, en azından 2 dakika bile olsa, nezaketen oyuncularımızı oynatmalıydı. Madem oynatmayacaktı, çağırmasaydı”

“Gökhan’a şimdi olsa o kadar para vermem. Yeni flaş transferler için de imkanlarımız var. Hoca isterse gereğini yaparız”

Tjikuzu ve Gökhan meselesi

“Keşke Tjikuzu’yu almasaydım, pişmanım. Çok araştırmamışız demek. Gökhan da bu sene hayal kırıklığı yarattı. Sonunda satmak durumunda kaldık. Şimdi olsa ona aynı parayı vermem. Takımı aldığımızda hava olarak kanatlanıp uçması gerekiyordu. O yüzden Gökhan Ünal, önemli bir transferdi. Ve o görevini yaptı. Şenol Güneş’e çok uzatmadan tespitlerini yapmasını söyledik. Transferi erkenden bitirmek istiyoruz. Hoca isterse, flaş transfer de yapabiliriz. İsterse o imkanımız da var. Fakat bir prensibimiz var, o da izlemeden oyuncu almayız.”

‘Akyazı işi hayal değil’

“Geçenlerde tüm kulüp başkanlarının katıldığı bir toplantıda herkes, ‘Stadım başladı, benim ki yapılıyor’ derken bir tek ben bir şey diyememiştim. Şimdi ben de diyebilirim. Ama benim gönlüm Avni Aker’in etrafındaki binaların kamulaştırarak oraya bir stat yapılmasıydı. Ama başbakan istemedi.”

Sivasspor hatırlatması...

“Trabzon küçük bir şehir ve büyük bir takımı var. İstanbul’da 30 bin seyirciye oynuyoruz. Kulübümüzün içerisindekiler ne Sivas’ta, ne de Bursa’da var. Geçen sene Sivasspor kendini büyük görüyordu, şimdi kayboldu. Şimdi Bursaspor iyi gidiyor. Büyük olmak istiyorlarsa, kendi şehirlerinde başka takımı tutan taraftar olmamalı.”

‘Alt yapıya önem veriyoruz’

“Alt yapıdan oyuncu yetişmiyorsa ya ben suçluyum, ya oradaki antrenörler ya da futbolcular suçlu. Alt yapıdan ben de bayılırım oyuncu almaya ama yok. Biri bunun hesabını versin ve şundan desin. Şimdi Özkan Sümer, bir rapor hazırlıyormuş. Nasıl yapılacaksa desin de bilelim bakalım. Veya desinler ki, yabancı antrenör getir alt yapıya. Tamam onu da yaparım. Yeter ki, bir şey yetişsin. Ben Trabzon’dan ve bölgeden oyuncu yetiştiğine inanıyorum. Belki bulmakta veya değerlendirmekte güçlük çekiyoruz. Mayıs ayında bu işe çok daha detaylı bakacağız.”

‘Hiddink’e o paralar fazla’

“Oğuz Çetin, 2 dakika bile olsa nezaketen bizim futbolcularımızı oyuna koymalıydı. Oynatmayacaksan alma. Hiddink ise Engin ve Oğuz’u seçmiş. Niye seçmiş deseniz, bunun cevabı yok. Ben Hiddink’e o kadar para vermezdim. Ama sonuçta federasyonun kararı. Onların da her şeyine karışmamak lazım.”

‘Seneye şampiyonluk gelebilir’

“İnşallah ligi iyi bir sonuçla bitirip kupayı alırız. Biraz pahalı iş ama kupaya veya Avrupa’ya oynuyorsan bu zorunludur. Artık 59 yaşına geldim, 60’a merdiven dayadım. 30’lu yaşlarda yöneticilik yapmaya başladım. Şampiyon olarak Trabzonspor’u görmek beni çok mutlu edecek. Kendi gelirleri olan, hiç kimseye muhtaç olmayan bir Trabzonspor bırakmak istiyorum. Bu sene yapmamız gereken bir iki iş var. Bunları bir halledebilirsem, bu kadro, bu sene olmasa, seneye şampiyon olur, diye düşünüyorum.”

"Olaylar büyütülmemeli"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Diyarbakırspor-Bursaspor maçında yaşanan olaylarla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Ben olsam, olayları hafif cezalarla geçiştiririm” dedi. Bu maçta onaylanmayacak olaylar yaşandığını dile getiren Şener, “İlk maçta Bursaspor için hatırı sayılır bir ceza ya da Diyarbakır halkının bozulan moralini düzeltecek karar verilebilseydi, mesele hallolurdu. Bu insanları dışlayarak buraya gelindi” ifadesini kullandı.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri