Patlıcanlı Ravioli (İTALYA)

sllsn

Bayan Üye
Malzemeler
4 su bardağı un
4 adet yumurta
2 çorba kaşığı sıvıyağ
4 adet patlıcan
250 gram rendelenmiş beyaz peynir veya kaşar peyniri
Tuz, karabiber
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
Yeteri kadar su
100 gram tereyağı
2 çay kaşığı pulbiber

Patlıcanlı Ravioli Yapılışı
UNUN ortasını açıp, 4 adet yumurta sarısı ve 3 adet yumurtanın akı, sıvıyağ ve tuz ekleyin. Azar azar su ilavesiyle yoğurup sert bir hamur elde edin. 30 dakika dinlendirip, 1 mm kalınlığında açın. Harç için patlıcanları közleyip, kıyın. Peynir, karabiber ve tuz ekleyip karıştırın. Açtığınız hamurun yarısına aralıklarla harç yerleştirip, diğer yarısını üzerine kapatın. Kare veya yuvarlak şekilde kesip, zeytinyağı eklenmiş kaynar tuzlu suda haşlayın. Suyunu süzüp servis tabağına alın. Üzerine tereyağında kızdırılmış pulbiber gezdirip servis yapın.
 
takipçi satın al
Uwell Elektronik Sigara
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
Geri
Üst