patlıcan kebabı - kişilik yemek tarifi

PReѧ

Kayıtlı Üye
Malzeme
--------------------------------------------------------------------------------
patlıcan.kıyma.sogan.salca.domates.tuz.karabıber.b ayat ekmek içi.patates.bıber.kurdan

--------------------------------------------------------------------------------

Yapılışı: patlıcanlar alacalı soyulur.uzunlamasına şerit halınde kesılır.tuzlanıp dınlenmeye bırakılır.bu arada kofte hazırlanır.bıldıgınız sekılde hazırlayın kofteyı.mınık kofteler yapın.kofte dınlenırken patlıcanları kızgın yagda kızartıp kagıt havlu uzerıne alın.aynı tavada koftelerı kızartın.daha sonra 1-2 patatesıde kızartın.en zevklı kısıma geldık.uzunlamasına kıyılmıs patlıcanın basına kofteyı koyun ve rulo yapın.kurdanla tutturun.kurdanın kalan kısmana mınık kıyılmıs domates.bıber ekleyın.butun patlıcanları bu sekılde hazırlayın.fırın tepsısıne veye tencereye dızın.yanlarına patateslerı ekleyın.salcalı.domates rendelı sos yapın.yemegın uzerıne gezdırın.ortalama yarım saat sonra servıse hazır olucaktır.bu tarıfı ozel mısafırlerınıze mutlaka deneyın cok ozel ve şık gorunuyo.ben hıc patlıcan yemedım.ama arkadaslarıma denedım begendıler.ınsallah sızde begenırsınız.afıyet olsuuuuuuun

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri