* Bir Kilo Patlıcan
* Yarım Kilo Kıyma (damak tadına göre değişir.)
* Bir Adet Orta Boy Soğan
* Maydanoz
* 4 Adet Yumurta
* Bir Çay Kaşığı Karbonat
* Arzuya Göre Tuz Ve Karabiber
Yapılışı :
Patlıcanları tamamen soyup ufak ufak, küp küp doğrayın ve kızartın. Fırın tepsisine kızarmış patlıcanları alın.Soğanı Rendeleyin.
Kıyma , yumurta ,soğan , maydonoz ,karbonat ,tuz ve karabiberi ekleyip iyice karıştırın ve tepsiye yayın.
Üzerini halka şeklinde doğranmış domates ve yeşil biberle süsleyin yaklaşık 170 - 200 derece ısıda üzeri kızarana kadar pişirin.
* Yarım Kilo Kıyma (damak tadına göre değişir.)
* Bir Adet Orta Boy Soğan
* Maydanoz
* 4 Adet Yumurta
* Bir Çay Kaşığı Karbonat
* Arzuya Göre Tuz Ve Karabiber
Yapılışı :
Patlıcanları tamamen soyup ufak ufak, küp küp doğrayın ve kızartın. Fırın tepsisine kızarmış patlıcanları alın.Soğanı Rendeleyin.
Kıyma , yumurta ,soğan , maydonoz ,karbonat ,tuz ve karabiberi ekleyip iyice karıştırın ve tepsiye yayın.
Üzerini halka şeklinde doğranmış domates ve yeşil biberle süsleyin yaklaşık 170 - 200 derece ısıda üzeri kızarana kadar pişirin.