CimCime66
Bayan Üye
Malzemeler
•800 gr patates
•1 büyük soğan
•200 ml sıcak et suyu
•5 yemek kaşığı sirke
•5 yk ayçiçek veya zeytinyağı
•1 demet maydanoz veya dereotu
•tuz
•biber
Yapılışı
Patatesleri büyükçe bir tencerede haşlayın. Kabuklarını soyup küp küp doğrayın. Soğanı soyun, küp küp doğrayın, patateslere ilave edin. Sirke, et suyu, zeytinyağı ve baharatları karıştırın. Patatesin üzerine dökün. İyice kıyılmış yeşillikleri karıştırıp yarım saat sonra servise sunun.
•800 gr patates
•1 büyük soğan
•200 ml sıcak et suyu
•5 yemek kaşığı sirke
•5 yk ayçiçek veya zeytinyağı
•1 demet maydanoz veya dereotu
•tuz
•biber
Yapılışı
Patatesleri büyükçe bir tencerede haşlayın. Kabuklarını soyup küp küp doğrayın. Soğanı soyun, küp küp doğrayın, patateslere ilave edin. Sirke, et suyu, zeytinyağı ve baharatları karıştırın. Patatesin üzerine dökün. İyice kıyılmış yeşillikleri karıştırıp yarım saat sonra servise sunun.