Pastırmalı Pratik Volovan

ashli

Bayan Üye
PASTIRMALI PRATİK VOLOVAN

Malzeme:
4 adet milföy hamuru
8 dilim pastırma
100 gram krem peynir

Milföy hamurları oda ısısında yumuşayınca iki yufkayı üst üste yerleştirin. Yufka parçalarından ikişer yuvarlak elde edecek şekilde parçalar elde edin. Yağlı kağıda yerleştirip önceden ısıtılmış 220 dereceye ayarlı fırında kızartın. Fırından alın, ılınınca ortalarından küçük çukurlar oluşturun. Krem peynirini bu çukurun içine doldurun. Dilimlenmiş pastırmayı yerleştirin. Hemen servis yapın.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri
Üst