Pastırmalı Kuşkonmaz Salatası

İnci

1907
Prenses
Malzeme:
6 dilim pastırma
500 gram taze kuşkonmaz
1 dilim ekmek
1 adet çarliston biber
1 adet sarı biber
15-20 adet kiraz domates
1 büyük kase Akdeniz yeşillikleri
1 çay bardağı Altın Hasat Sızma Zeytinyağı
1 çay kaşığı Tuz

Kuşkonmazları soyduktan sonra kabuklarını su dolu, derin bir tencereye alarak içine 1 dilim ekmek atın. Bir süre bekletip kuşkonmazları da suyun içine atarak haşlayın. Kuşkonmazları soğuk suya çıkartıp soğutun ve eşit olarak uzun uzun kesin. Biberleri ve pastırmaları iri küpler halinde doğradıktan sonra kuşkonmazlarla karıştırın. Kiraz domateslerle Akdeniz yeşilliklerini ekleyin. Tuz ve zeytinyağı ile tatlandırıp servis yapın.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri
Üst