endLesS
Webmaster
Pastırmalı Kuru fasulye ( 4 kişilik ) Malzemeler :
1 kutu haşlanmış kuru fasulye
konservesi (500 gr)
7-8 dilim pastırma
1 orta boy soğan (İnce kıyılmış)
2 çorba kaşığı domates salçası
1 çorba kaşığı tereyağ
Tuz karabiber ve kırmızıbiber
Hazırlanışı:
Tencereye yağı koyup eritin. Soğanı ilave edip sararıncaya kadar kavurun. Salçayı ilave ederek pişirmeye devam edin. Pastırmaları bir kaç parçaya bölüp tencereye ekleyin ve soğanla beraber 2-3 dakika kısık ateşte pişirin.
Konserve kuru fasulyenin suyunu süzün. Tencereye ilave edin. 15 su bardağı kaynayan su ilave edin. Tuz karabiber ve kırmızıbiberi ekledikten sonra 15 dakika orta ateşte pişirin.
1 kutu haşlanmış kuru fasulye
konservesi (500 gr)
7-8 dilim pastırma
1 orta boy soğan (İnce kıyılmış)
2 çorba kaşığı domates salçası
1 çorba kaşığı tereyağ
Tuz karabiber ve kırmızıbiber
Hazırlanışı:
Tencereye yağı koyup eritin. Soğanı ilave edip sararıncaya kadar kavurun. Salçayı ilave ederek pişirmeye devam edin. Pastırmaları bir kaç parçaya bölüp tencereye ekleyin ve soğanla beraber 2-3 dakika kısık ateşte pişirin.
Konserve kuru fasulyenin suyunu süzün. Tencereye ilave edin. 15 su bardağı kaynayan su ilave edin. Tuz karabiber ve kırmızıbiberi ekledikten sonra 15 dakika orta ateşte pişirin.