Pasako Usko Gibi oluorMus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BnCreats

Kayıtlı Üye
Beyler Oyun İçin Bazı Arkadaşların Dediklerine Göre Oyun usko gibi Oluormuş Diolar Hatta Sitede de Anket ÇııkmısTı Ama Olay Kaldı Bir bilginiz Varsa yazınız
Çünkü Çoq Merak Ediyorum:):20: :20:

kardes su anda yapılma asamasında sitede pasako bolumu war eger az kurcalarsan gorursun cunku admınler duyuru yapmıstı..

Usko Gibi Olacak Knight Online Empire

Ne Zaman Olucağı Hakkında Bi bilgin Varmı Yada İtemleri Gİdicekmi Npler gidicek mi falan?

arkadaslar yeni bir serwar açılacak şimdiki charlarınızz aynı şekilde kalacak yeni bir serwar açılacak we normal uskoda ne warsa olacak pelerin fln filan benim semihten aldıgım bilgiye gore bole olucak nezaman olacagı hakkında bir bilgim yokk

arkadaslar yeni bir serwar açılacak şimdiki charlarınızz aynı şekilde kalacak yeni bir serwar açılacak we normal uskoda ne warsa olacak pelerin fln filan benim semihten aldıgım bilgiye gore bole olucak nezaman olacagı hakkında bir bilgim yokk

Yha Beyler Paralı İtem Satılıyo Ne için Oyun İçin Adamlar Cebine Atmıyo Bu Parayı Ben Human Olcam Ncs Bascam GerekYokama 3 Ü silcemk için Edit Olcam Ben Buları Yapcam Sizde Bişiler yapınki Bu Emprie i Fazla Beklemeyin .....

Beyler karakteri maradon a atkmak için askıdan kurtarmak için naapcaz mesela link verin plzzz karakteri maradon a at link lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri