Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyler Oyun İçin Bazı Arkadaşların Dediklerine Göre Oyun usko gibi Oluormuş Diolar Hatta Sitede de Anket ÇııkmısTı Ama Olay Kaldı Bir bilginiz Varsa yazınız
Çünkü Çoq Merak Ediyorum:20: :20:
arkadaslar yeni bir serwar açılacak şimdiki charlarınızz aynı şekilde kalacak yeni bir serwar açılacak we normal uskoda ne warsa olacak pelerin fln filan benim semihten aldıgım bilgiye gore bole olucak nezaman olacagı hakkında bir bilgim yokk
arkadaslar yeni bir serwar açılacak şimdiki charlarınızz aynı şekilde kalacak yeni bir serwar açılacak we normal uskoda ne warsa olacak pelerin fln filan benim semihten aldıgım bilgiye gore bole olucak nezaman olacagı hakkında bir bilgim yokk
Yha Beyler Paralı İtem Satılıyo Ne için Oyun İçin Adamlar Cebine Atmıyo Bu Parayı Ben Human Olcam Ncs Bascam GerekYokama 3 Ü silcemk için Edit Olcam Ben Buları Yapcam Sizde Bişiler yapınki Bu Emprie i Fazla Beklemeyin .....