Parmak Tavuk (bebekler için)

ashli

Bayan Üye
Parmak Tavuk

Parmak büyüklüğünde kesilmiş tavuk yada balık fleto
Bir kase ekmek kırıntısı
1 yumurta
1 kase un

Kepekli ekmek dilimlerini fırın tepsisine yan yana dizip fırının ızgarasında iki tarafınıda kızartın. Daha sonra bunları Blender'da un gibi parçalayın. Bu yöntemda galeta unundan daha lezzetli bir sonuç alacaksınız.Kullanmadığınız kısmı kavanoza koyarak buzlukta saklayabilirsiniz. Tavukları parmak şeklinde dilimleyin. Balık hazırlıyorsanız kılçıksız olmasına özellikle dikkat edin. Bu parçaları önce unu, sonra çırpılmış yumurtaya daha sonrada ekmek kırıntılarına bulayın. Teflon tavaya çok az sıvı yağ koyup kızdırın pane yaptığınız tavuk yada balık parçalarını tavaya koyup her tarafları kızarana dek pişirin. Hafif soğuduktan sonra eli ile tutup yemesi için çocuğunuza verin.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri
Üst