Paris'i Kana Bulayan Saldırgana Olay Yerindeki Hemşire Kalp Masajı Yapmış

ParadokS

Kayıtlı Üye
Adını sadece David olarak veren Fransız bir hemşire, başkent Paris'teki saldırıların düzenlendiği kafelerden biri olan Comptoir Voltair'de, patlamada yaralandığını sanıp kalp masajı yaptığı kişinin sonradan bir intihar bombacısı olduğunu anladığını anlattı.

GAZ PATLAMASI SANMIŞ

Paris'teki hastanelerden birinde çalışan David, saldırıların gerçekleştiği sırada Stade de France yakınlarındaki Comptoir Voltair kafesinde arkadaşlarıyla yemek yiyormuş ve patlamayı duyunca bunun bir gaz patlaması olduğunu sanmış.

KALP MASAJI YAPTIĞI ADAMIN, DAHA SONRA TERÖRİST OLDUĞUNU ÖĞRENMİŞ

Bunun ardından kafede yerde yatan bir adam gördüğünü ve ona kalp masajı yapmaya başladığını anlatan David, sonradan hayata döndürmeye çalıştığı adamın aslında bir intihar bombacısı olduğunu fark etmiş.

"GÖMLEĞİNİN ALTINDA KABLOLAR VARDI"

David, ''Gömleğinin altında kablolar vardı. Biri beyaz, biri siyah, biri kırmızı, diğeri de turuncu renkliydi. Onları görünce ihtihar bombacısı olduğunu anlamıştım. Ona kalp masajı yaparken ben de ölebilirdim'' dedi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri