ya nick rengimin siyah olması için ne yapmam lazımmmmm....???????????? şimdiden teşekkürler....
harbikiz Bayan Üye 21 Şub 2008 #1 ya nick rengimin siyah olması için ne yapmam lazımmmmm....???????????? şimdiden teşekkürler....
-oZKan- Ceo Admin 21 Şub 2008 #2 malesef ımkan yok .. sadece gold uyelere gold uye rengı yada mevcut renklerı secebılır o hakkını yok sızın
malesef ımkan yok .. sadece gold uyelere gold uye rengı yada mevcut renklerı secebılır o hakkını yok sızın
harbikiz Bayan Üye 21 Şub 2008 #4 'CooLMaSter'' Alıntı: malesef ımkan yok .. sadece gold uyelere gold uye rengı yada mevcut renklerı secebılır o hakkını yok sızın Genişletmek için tıkla ... forum prensesi değilde düşlerforum üyesi olan siyah rengi kasdetmiştim ama neyse....teşekkür ederim...
'CooLMaSter'' Alıntı: malesef ımkan yok .. sadece gold uyelere gold uye rengı yada mevcut renklerı secebılır o hakkını yok sızın Genişletmek için tıkla ... forum prensesi değilde düşlerforum üyesi olan siyah rengi kasdetmiştim ama neyse....teşekkür ederim...
harbikiz Bayan Üye 21 Şub 2008 #7 neyse ya avatar ve nickime uygun olsun istedim ama olmadı...tşk ederim ben cevabımı aldım..iyi forumlar...
neyse ya avatar ve nickime uygun olsun istedim ama olmadı...tşk ederim ben cevabımı aldım..iyi forumlar...