Param Yoq :D

Ck1905

Kayıtlı Üye
Evet bu soruyu madde madde yazacağım.

Soru:Bir adamın hiç parası yokmuş.Ama ödemesi gereken 10 TL fatura ve 50 TL kirası varmış.Bilgisayardan 6 tane 10 TL çıkarmış.İlk önce faturayı ödemeye gitmiş.Adamlar parayı iyice incelemiş,kabul etmişler.Adamın içi rahatlamış.İçinden ''Eminim bu kiracı da kabul eder...'' demiş.Gitmiş kiracıya.Vermiş parayı dönmüş evine.Ama evine geldiğinde evinin önünde polislerin olduğunu görmüş.Adamı şikayet eden kişi sahte para yüzünden kendi kiracısıymış.Kiracı paraların sahte olduğunu nereden anlamıştır?

Cevap::129:Kendiniz bulun len!:129:

Ödül:+rep

Yorumlarınızı bekliyorum...

---> Param Yoq :D

önce faturayı ödemeye gittiğinden olabilirmi :)

saçma geldi ama cevabını merak ettim

e sahte para olduğunu bulmuş kiracı şikayet etmiş ben de kiracı sahte parayı nasıl bulduğunu soruyorum

Kiracı adamın parasının olmadığını biliyordur parayı önünde görünce şüphelenip şikayet etmiştir....
Bu da bir fikir...........

kontrol etmiştir yav nasıl anlıcak :D şu mavi ışıklı bişeyler var ya :) ona falan tutmuştur :D

cevabı şöylüyorummm

Çünkü hepsinin
seri numarası aynıydı.Bankaya gittiğinde tek olduğu için kabul ettiler ama5 tane 10 banknot paranın da hepsinin seri numarasınında aynı olduğunu görünce çaktı köfteyi...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri