' ParadokS

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

C'abonBô

Marjinal Maydanoz
Kayıtlı Üye
[MENTION=144601]' ParadokS[/MENTION] . Ben senin ne uşağınım, ne kardeşinim nede çok yakın arkadaşınım. Ben alttan aldıkça sen hakaret mesajları vermeye devam ediyosun. Önce üyeleri aşağılamadan konuşmasını öğren. Önce bi kendinize bakın! Forum oyunlarında üyeleri hakaretle uyardığınız ‘’burası size özel değil, gidin sohbetinizi sohbet forumda yapın’’ cümlelerini kullanmasını biliyosunuz. Deyim yerindeyse ‘’forumdan biri için isim vermeden yorum yapalım’’ gibi bir çok forum oyunun içine eden admin, yönetici biliyorum. İsimde veririm, o konulara yazdığı mesajlarıda çıkarırım. Evet, dünkü konuda geyiğimizi yaptık ve daha fazla uzamaması içinde daha fazla dağıtmayalım konuyu diyede yazdım. Sanane benim espri anlayışımdan sanane yazdığım 2-3 tane mesajdan. ADAM gibi hakaret etmeden uyarırsın amenna. Şu üyelerle insan gibi konuşmayı, uyarmayı öğren önce. Bu yüzden ilk defada tartışmıyoruz seninle. Üslubunu düzelt hocam! Eski adminleride tanıyoruz. Sende eski adminlerin üyeleri uyardığı mesajlara bi bak. Kişiye hakaret ederk mi uyarmışlar? En sonunda hakaret ettirtceksiniz kendinize o olacak. Biz edince banlanıyoruz tabii. Bu forum senin hakaret ederek egolarını tatmin edebileceğin bi yer değil. Espri anlayışınızı düzeltin ne demek? Konuyu uzatmayın yazman yeterli değil mi? Kişisel anlayışlara değil kişisel hatalara yap uyarını. Allaha emanet.

---> ' ParadokS

Öncelikle şu aşağıdaki konudaki yazanları beraber okuyalım ki konunun neden kitlendiğini bilelim;

dikkat.gif

Yönetim Hakkında...
Yöneticiler Hakkında...
Moderatörler Hakkında...

Her Türlü soru - sorun ve şikayet için

ozkan[MENTION=111354]ozkanka[/MENTION]raman.com Adresine detaylı konu hakkında mail atınız..

-- gerekirse cevap yazılacaktır.

konu ile konu durumu ve haklılığa göre ilgilenilecektir..

Site içinde yönetimi eleştirmek, kötülemek, görevliler hakkında şikayet eleştiri konusu açmak yasaklanmıştır.

yönetimin hataları ve şikayetlerinden site sahibi sorumludur

ihbar ve şikayet için mail yazabilirsiniz..

dikkat.gif

yazan: özkan

http://www.duslerforum.org/yonetim-hakkinda-sorunlari-olanlar-t419817.html

Nedense beni ve NewCS yi eleştiren kişiler hep aynı kişiler, yani madem sorun bizde neden sadece siz ? Kendin diyorsun girdiğim konuyu geyiğe çevirdim diye maalesef nereye baksam her konuyu geyiğe çeviriyorsun sen benim mesajlarımı çıkartacakmışsın ya emin ol bende senin kural dışı bir çok mesajını ortaya çıkartırım.

Uzatmanın bir manası yok, ayrıca benimle konuşurken adam kelimesini büyük harfle yazıp insan gibi uyar cümlelerini kullanma bir daha.

Yukarda da yazdığı gibi benden şikayetçi isen site sahibine mail at. Konu açıp forumun huzurunu bozma.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri