Pankart Namustur !

endLesS

Webmaster
Tribüncüler Bilir.. Futbol da Pankart Takım’ın Namusudur .
Bu 2 Oldu Ç4rşı...

Pankart Gitti herŞey Gitti !

Resim Aşağıda ;

61952_149693918396797_141642145868641_286793_2909450_n.jpg

Alıntı ;
Dünya Taraftarları Arasında Bir Kural Vardır…
Bu Kural Livorno’da da Geçerlidir… , Boca’da da.
Pankartını Kaybeden Takım Rezil Olmaya Mahkumdur ve [ İtalya'da Pankartını Kaybeden Takım Taraftarları O Taraftar Grubuna Son Vermek Zorundalardır.]
Bakın Dün Akşam [ 4. Hafta ] İnönü’de Bu 2 Oldu !
Çarşı’nın En Büyük Pankartı Victory’den Sonra 2. Pankartlarıda Gitti.
Diyoruz Ki Pankart Gitti Namus Gitti :}

---> Pankart Namustur !

Deplasman tribünün yanından pankart çalmak kolay yeğen.
Mühim oLan eldeki pankartı aLmaktır.:)

---> Pankart Namustur !

Deplasman tribünün yanından pankart çalmak kolay yeğen.
Mühim oLan eldeki pankartı aLmaktır.:)

Pankartınızı Deplasman takımının Taraftarının dıbınde yerlere mı atıyosunuz xD
Siz Deplasmana Gelen Takımın Yanında Değil miydiniz?
Onlar Alıyosa Siz Nasıl Alamıyosunuz Onların Pankartını ?

---> Pankart Namustur !

Pankartınızı Deplasman takımının Taraftarının dıbınde yerlere mı atıyosunuz xD
Siz Deplasmana Gelen Takımın Yanında Değil miydiniz?
Onlar Alıyosa Siz Nasıl Alamıyosunuz Onların Pankartını ?

Şöyle ki canım benim,Deplasman tribününün Yandaki tellere asılıyor bazı pankartlar.Ve kimileri maç esnasında asılmıyor.Yani sürekli oRda oLan pankartlar oluyor.Yani şuan koyduğun resim Ankaragüçlüler tarafından ya maç sonrasında yada maç öncesinde alınmış bir pankart.ki Aradaki husumetten dolayı Beşiktaş taraftarından sonra tribünden çıkarılıyor Ankaragüçlüler..
Biz neden almıyoruz ? Neden alalım ki yada almaya ihtiyac duyalım ki ? Dünkü Maçta Beşiktaşlılar Bir pankart asmıştı.Onun neden almadınız ?Böylede düşünebilirsin.
Gerek yok böyle şeylere.Bu tip hareketler anca böyle gösteriş yapmak için yapılan davranışlar.Bak biz adamların elinden pankartı aldık demek için yapılan davranışLar.
Kendileride biliyor aslında nasil aldıklarınıda es geçiyorlar adı sadece almak oLsun.Dedim ya marifet değil böyle bizans oyunlarıyla iş yapmak varsa mevzun girersin kapalının ortasına alırsın pankartı oradan çıkarsanda dersin ki Pankart gitti namus gitti.
Ve bu pankartın alındığı maçtan sonra Yanılmıyorsam İzmit kartallarıyla Ankaragüçlüler dinlenme tesislerinde karşılaşmılar.Beşiktaşlılarda kaçmış ? Bu kaçmış kelimesiyle diğer takım taraftarları alay ederler.Ama devamı var.Ankaragüçlü taraftarlar 200 kişi ve emanetli İzmit kartalları 15-20 civarı ve sadece takımına gönül vermek için gitmiş bir grup. Ankaragüçlülerde saldırınca bizimkilerde Doğal olarak adamLar kaçmış.oLacaklar belli kan gövdeyi götürecek.
Yani anlayacağın Ankaragüçlüler 15 20 kişiye 200 kişiyle saldırmakla kapasiteli ve Deplasman tribün tellerinden pankart çalan topluluktur.

---> Pankart Namustur !

Şöyle ki canım benim,Deplasman tribününün Yandaki tellere asılıyor bazı pankartlar.Ve kimileri maç esnasında asılmıyor.Yani sürekli oRda oLan pankartlar oluyor.Yani şuan koyduğun resim Ankaragüçlüler tarafından ya maç sonrasında yada maç öncesinde alınmış bir pankart.ki Aradaki husumetten dolayı Beşiktaş taraftarından sonra tribünden çıkarılıyor Ankaragüçlüler..
Biz neden almıyoruz ? Neden alalım ki yada almaya ihtiyac duyalım ki ? Dünkü Maçta Beşiktaşlılar Bir pankart asmıştı.Onun neden almadınız ?Böylede düşünebilirsin.
Gerek yok böyle şeylere.Bu tip hareketler anca böyle gösteriş yapmak için yapılan davranışlar.Bak biz adamların elinden pankartı aldık demek için yapılan davranışLar.
Kendileride biliyor aslında nasil aldıklarınıda es geçiyorlar adı sadece almak oLsun.Dedim ya marifet değil böyle bizans oyunlarıyla iş yapmak varsa mevzun girersin kapalının ortasına alırsın pankartı oradan çıkarsanda dersin ki Pankart gitti namus gitti.
Ve bu pankartın alındığı maçtan sonra Yanılmıyorsam İzmit kartallarıyla Ankaragüçlüler dinlenme tesislerinde karşılaşmılar.Beşiktaşlılarda kaçmış ? Bu kaçmış kelimesiyle diğer takım taraftarları alay ederler.Ama devamı var.Ankaragüçlü taraftarlar 200 kişi ve emanetli İzmit kartalları 15-20 civarı ve sadece takımına gönül vermek için gitmiş bir grup. Ankaragüçlülerde saldırınca bizimkilerde Doğal olarak adamLar kaçmış.oLacaklar belli kan gövdeyi götürecek.
Yani anlayacağın Ankaragüçlüler 15 20 kişiye 200 kişiyle saldırmakla kapasiteli ve Deplasman tribün tellerinden pankart çalan topluluktur.

: )

Peki Siz Neden Deplase Gittiğinizde ANKARAGÜCÜ Pankartlarına Çökemiyosunuz? Çökmek çökmemek dert değil elbette ama herşeyde Çarşı 1 numara diye fanlarınızdakı yorumlardan, Sözde attıgınız dayaklardan bahsederken sorun yok degıl mı : )Demekki Taraftardan Taraftara Değişiyo Bu.
Sizin Kafanız Basmıyor mu ANKARAGÜCÜ'nün Eline Geçecek Şekilde Pankart Asıyosunuz?
Diğer bır konu Kapalı'nın Ortası Derken? Şaka mısın sen? K.bakma Çev. Kuvvetin Arkasına Sığındığınızdan Oraya Kadar Gelemiyordur Belki.. Beşiktaş Kazan da 300 Kişiyle Yediğiniz Dayağı Ne Çabuk Unuttunuz?
Tribüncüysen Bilirsin Kural "Pankart Giderse O Taraftar Grubu Kendini Fesheder.." Kural da Pankart Deplase Takıma Yakınmış Uzakmış Diye Bişi Demez konuda bu zaten xD
İzmit'den Bahsetmişsin.. Onlar 15-20 Kişi'nin önüne Emanetli Çıktıkları Gibi Beşiktaş Kazan Gibi Beşiktaş'ın Maç Günü Toplanma Yeri Olan Yerde ki Binlerce Kişiye de Gene o 200-300 kişiyle karşınıza çıklar ve dağıttılar delikanlıysan bunu inkar etmezsin
Yüreğiniz Varsa Onların Sizi Maç Günü Beşiktaş Kazan da Bastıkları Gibi Siz de Onları Hatta Bizi ANKARA Çukur da Basarsınız Her Türlü Emanet,Silah Serbesttir bilirsin :p
Benim Ankara otururken daha o yaşta AnkaraSpor B Genç Forması giydiğimi duymuşsunuzdur bu konudaki hassasiyetim bundandır .
Çarşı Sadece İnönü Stadı ve Kazan gibi yerlerde bazılarına ötebilir bunuda inkar etmemek gerekir : )

---> Pankart Namustur !

: )

Peki Siz Neden Deplase Gittiğinizde ANKARAGÜCÜ Pankartlarına Çökemiyosunuz? Çökmek çökmemek dert değil elbette ama herşeyde Çarşı 1 numara diye fanlarınızdakı yorumlardan, Sözde attıgınız dayaklardan bahsederken sorun yok degıl mı : )Demekki Taraftardan Taraftara Değişiyo Bu.
Sizin Kafanız Basmıyor mu ANKARAGÜCÜ'nün Eline Geçecek Şekilde Pankart Asıyosunuz?
Diğer bır konu Kapalı'nın Ortası Derken? Şaka mısın sen? K.bakma Çev. Kuvvetin Arkasına Sığındığınızdan Oraya Kadar Gelemiyordur Belki.. Beşiktaş Kazan da 300 Kişiyle Yediğiniz Dayağı Ne Çabuk Unuttunuz?
Tribüncüysen Bilirsin Kural "Pankart Giderse O Taraftar Grubu Kendini Fesheder.." Kural da Pankart Deplase Takıma Yakınmış Uzakmış Diye Bişi Demez konuda bu zaten xD
İzmit'den Bahsetmişsin.. Onlar 15-20 Kişi'nin önüne Emanetli Çıktıkları Gibi Beşiktaş Kazan Gibi Beşiktaş'ın Maç Günü Toplanma Yeri Olan Yerde ki Binlerce Kişiye de Gene o 200-300 kişiyle karşınıza çıklar ve dağıttılar delikanlıysan bunu inkar etmezsin
Yüreğiniz Varsa Onların Sizi Maç Günü Beşiktaş Kazan da Bastıkları Gibi Siz de Onları Hatta Bizi ANKARA Çukur da Basarsınız Her Türlü Emanet,Silah Serbesttir bilirsin :p
Benim Ankara otururken daha o yaşta AnkaraSpor B Genç Forması giydiğimi duymuşsunuzdur bu konudaki hassasiyetim bundandır .
Çarşı Sadece İnönü Stadı ve Kazan gibi yerlerde bazılarına ötebilir bunuda inkar etmemek gerekir : )
Şimdi Melih İlla deplasmana gittiğinde mevzu yapmaya gerek yok.Yapan adam heryerde yapar Kazanın ortasındada yapar Ankaranın ortasındada yapar Bağdat caddesindede yapar.Sanırım fazla tribün programlarını takip etmiyorsun.Hani senin o Ağzından düşürmediğin sefa reisin uA reisi oLsun Alen markaryan oLsun diğer takım tribüncüleri oLsun bu tribün emekçileri Çıkıp basbas bağırdılar Zamanında.Artık eski trbinülerin olmayacağını 85-90 yıLLarda kaldığını bu olayların,Değişen zamanda artık böyle şeylere gerek oLmadığını söylediLer.Ama 5 parmağın 5 ide bir değildir böyle Ankaragüçlüler gibi arada ufak çıkıntılar oLabilir.O Sözde dayaklarımızı bende görmek isterim.Oraya asılıp asılmaması zaten tartısılıyor ama her seferinde bu yapılıyor.Herkesi kendin gibi göremezsin değil mi Ankaragüçlüler alır fenerliler almaz. (:) KafaLarının basıp basmamasıylada alakası yok.İstediğin zaman İstediğin yere pankart asacağını mı sanıyorsun ? :)
Taraftara giydirmeye çalişmişsin ikinci paragrafında.:eek: Şu 300 kişinin yediği dayağı bende göreyim zahmet et lütfen.İtiraz etmiyorum inkar etmiyorum sadece bende bileyim bu olayın nasil olduğunu.
Yürek bilek işlerine girmişsin :eek: Canım benim bu tribüne ömrünü verenler var 30 yıldır 40 yıldır bu işe kendini adamışLar Yürek bileğe girmeye kalkarsak çıkamayız işin içinden.He basılacak yerde basılıyor emin oL.Kadıköy baskını yazarsan görürsün.:)

---> Pankart Namustur !

Şimdi Melih İlla deplasmana gittiğinde mevzu yapmaya gerek yok.Yapan adam heryerde yapar Kazanın ortasındada yapar Ankaranın ortasındada yapar Bağdat caddesindede yapar.Sanırım fazla tribün programlarını takip etmiyorsun.Hani senin o Ağzından düşürmediğin sefa reisin uA reisi oLsun Alen markaryan oLsun diğer takım tribüncüleri oLsun bu tribün emekçileri Çıkıp basbas bağırdılar Zamanında.Artık eski trbinülerin olmayacağını 85-90 yıLLarda kaldığını bu olayların,Değişen zamanda artık böyle şeylere gerek oLmadığını söylediLer.Ama 5 parmağın 5 ide bir değildir böyle Ankaragüçlüler gibi arada ufak çıkıntılar oLabilir.O Sözde dayaklarımızı bende görmek isterim.Oraya asılıp asılmaması zaten tartısılıyor ama her seferinde bu yapılıyor.Herkesi kendin gibi göremezsin değil mi Ankaragüçlüler alır fenerliler almaz. (:) KafaLarının basıp basmamasıylada alakası yok.İstediğin zaman İstediğin yere pankart asacağını mı sanıyorsun ? :)
Taraftara giydirmeye çalişmişsin ikinci paragrafında.:eek: Şu 300 kişinin yediği dayağı bende göreyim zahmet et lütfen.İtiraz etmiyorum inkar etmiyorum sadece bende bileyim bu olayın nasil olduğunu.
Yürek bilek işlerine girmişsin :eek: Canım benim bu tribüne ömrünü verenler var 30 yıldır 40 yıldır bu işe kendini adamışLar Yürek bileğe girmeye kalkarsak çıkamayız işin içinden.He basılacak yerde basılıyor emin oL.Kadıköy baskını yazarsan görürsün.:)

11000.jpg

http://www.tgrthaber.com.tr/news_view.aspx?guid=1f7885ec-59de-44f8-9a39-c3ee62bbab62

ve diğer bi haber

Ankaragücü taraftarları
, Beşiktaşlılar'ın mekanı olarak bilinen Çarşı'yı bastı

15753.jpg

Çarşı grubuna baskın

Ankaragücü taraftarları, İstanbul dışında Bursasporlular'la bir araya gelip Beşiktaşlılar'ın mekanı olarak bilinen Çarşı'yı bastı. Ortalık savaş alanına dönerken büyük maddi hasar meydana geldi. İki takımı stada getiren otobüsler de fanatiklerin taşlı saldırısına uğradı..

Gerginlik bir anda tırmandı

Süper Lig'de 7. haftanın kapanış maçı olan Beşiktaş-Ankaragücü karşılaşması öncesinde yine istenmeyen olaylar meydana geldi. Ankaragücü ve Bursaspor taraftarları birleşerek önce Beşiktaşlılar'ın maçlar öncesi buluşma noktası olan Çarşı'ya baskın düzenledi. Küfürleşmeyle başlayan gerginlik daha sonra şiddetli kavgalara dönüştü.

"Tüm Beşiktaşlılar ölecek!"

Siyah-beyazlı taraftarlarla yaşadıkları sürtüşmelerle sürekli gündeme gelen Bursasporlular, "Bursa'ya gelen Beşiktaşlılar ölecektir" şeklinde bağırdı. Fakat polisin müdahalesi sonrası olaylar sona erdi. Öte yandan Ankaragücü taraftarlarını taşıyan otobüs de Beşiktaşlılar'ın taşlı saldırısına uğradı. A.Gücülüler bu saldırıya misilleme olarak Beşiktaş otobüsüne saldırdı.

Kedi Ulaşamadığı Ciğere Mındar Dermiş ç4rşı Artık Eski ç4rşı Olmadığı İçin Kavga Olayları Artık Yok Demişsin :) Yoksa daha dünkü derbi öncesi ve sonrası kavgalar ne? kadıköy baskını mı? http://spor.mynet.com/haber/kadikoy-savas-alanina-dondu/26984 bak bakim kim dayak yemiş yaralananlar kimin taraftarı? Gerek Olmadığını Söylüyolarsa Bunlar ne? Siz Binlerce Kişi Feneri Basmışsınız Ama Gene Dayağı siz yemişsiniz..300 kişi dayak olayını öğrenmişsindir umarım? ve kabul et ki ANKARAGÜCÜ de FENERBAHÇE de sizden her yönden daha iyi .
Sadece futbol kadronuz şimdilik ANKARAGÜCÜ'nden güçlü olabilir [ Fenerbahçe için genelini katmıyorum bile :p ] ama şunu unutmaki başkanları yeni geldi ve bi ülke'nin bAŞKentinin beled. başkanıyla bi ülke'nin tüpçüsü bir tutulamaz dimi?
pankart alma olayları bitmiş mi? bunu anca sen iddia edersin bu dünya da devam ediyo
Sen tribüncü müsün? yoksa TV başı izleyip tribüncüyüm diyenlerden misin?
abilerinle çok muhabbet ettim,tartıştım ama en berbat savunma seninki :)
onlar en azından eyvallah doğru dövüyosunuz diyebiliyo ama senin yaptığın kedilik niye ulaşamadığın ciğere mındar diyosun ki? kabul et uzatmanın anlamı ne? Ayrıca tekrar söylüyorum ;

Daha geçen sezon ana,avrat sövdüğünüz d.ören 2 transfere tüm taraftarı satın aldı ? noldu hani reisinizi almıyodu tribüne ERMENİ reisinizi ? 2 transfere kanacak kadar saf mı ç4rşı ? d.ören'ın MALI olmaya razı mı ç4rşı ? bana değil falan deme değilse tribünde tepkini göster.

---> Pankart Namustur !

@ Melih;

Önce verdiğin haberler hkkında yorum yapayım.
Verdiğin linkteki haberi okudum,ondan sonrakinide okudum.
Senin bana lanse ettiğin 300 kişiyle dayak yemek.Ama adamLar baskın yapmış yani 300 kişi dövmüyor sadece baskın yapabiliyor.Bunun adı yürekliliktir cesarettir.Dünkü maçta bir Beşiktaşlının kendisine el kol yapan fenerliyi kendi duvarından atlayıp mevzu çıkarmak istemesi gibi.
Taş atıp kaçmak sonrada bunu internette yayınlamak çoluk çocuk işidir.Dün sizin yaptığınız gibi.
Dedim ya önceki mesajımda mevzu çıkarmak isteyen adam heryerde çıkarır bu yadırganmaz.Ama 300 kişiyle çArşıyı basmakla 300 kişi sizi dövdüler demek arasında 55000 le 2500 kadar fark var.xD
He sanada birşey diyemiyorum neticede kendini savunmak istiyosun ve şuanki tartısmada nasil üstün olurumun peşindesin o yüzden anlama sıkıntısı çekebilirsin.xD
Öncelikle çArşıyı ç4rşı oLarak yazman ergen espirilerine hala açık olduğunun göstergesi.:)Biz fenev deriz neye göre deriz Aziz yıldırımın söylemesine göre.Dip not olarak geçeyim Bunu Genc.xD
çArşı eski çArşı olmadığı için kavgalar yok diye bir tabir kullandığımı hatırlamıyorum.Verdiğin ve koyduğun haberlerdeki gibi oda yanlıs anlamana kurban gitmiş.:)
Tribün reislerinin genel olarak yapmak istedikleri düşünceyi ben sana söyledim ama sadece çArşıya mal etmişsin.xD
Kadıköy baskını derken dünü kastedmemiştim.Ama nese bilmezsin sne onu.xD Sizin fenerliler taş atıp kaçmayı mevzu olarak sayıyor.Hatta adamın birinin yorumu 4 kişilik taksilerle gidiyoruz.Biranda görmediğimiz yerlerden taş yağmaya başladı olmuştu.xD
Yani ucuz numaralar ve dünkü olayı Hipne basın Beşiktaş taraftarına yıkmaya çalişti yok olay çıkardılar vs vs
Ortada dayak yok yani kancıklık var.:ppBinlerce kişi feneri basmışız ama dayak yemişiz :eek: geç hele şöyle otur soluklan bi yeğenim.xD
300 kişi dayak attılar diyorsun adamlar olay çıkarmıs yüreklilik yapmıs alkışlarım ben bunu ama dayak atmış dersen olmaz işte çünkü olay sadece baskından ibaret.xD
Kabul ediyorum Ankaragücüyle Fenerbahçe kendi arasında gayet iyi. renklerde aynı.:)
O güçlüymüş bu güçlüymüş tartışmasını yapmayacağım Rıdvan dilmen gayet iyi yapıyor bu yorumlar otur izle.xD
Ankaragücünden güçlüsünüz neden başkanları yeni gelmiş muhaha la olum git sporx de filan yorumculuk la sen.xD
Ben tribüncü değilim olamamda.(:)
Pankart alma olaylarının bittiğini söylemedim anlıyormusun anlıyormusun anlıyormusunnnn cevap verrr(:)Ama nerdexD
Abilerimle çok muhabbet etmiş hadi ordan seni yalancı reklamcı seni.Senin ciğerini bilirim anca sözde sohbet edersin.Hatta bu komik analizlerinle bayada eğlendirirsin adamları:pp
La olm git başka yerde salla palavralarını senin yalancı olduğunu bu forumda bilmeyen mi var.xD Buldurma şimdi babamın magandalar tarafında öldürüldüğü linkini.xDGerçi arasamda bulamam silmişsindir:eek:
Alen Markaryan hala giremiyor tribüne cezalı.Bilip bilmeden salladığın nasilda belli oluyor.
Anca yalanlarınla tartışırsın sen.:)
Önce aLENİN Tribüne alınmadığını öğren sonra gel tartışak hadi selametle.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri