Pancar Salatası (vejetaryen)

İnci

1907
Prenses
1 kg. pancar
3 bardak su
1/2 bardak sirke
4 diş sarımsak
Yeterince tuz

Pancarları yıkayıp, iki ucundan kesin. İyice yumuşayıncaya kadar kaynatın. Suyunu süzüp kabuklarını çıkarın ve halka kesin. Haşlanmış renkli pancar suyundan 1 bardak alıp, 1/2 bardak sirke, sarımsak ve tuzla karıştırın, pancara ekleyin. Ayrı ayrı kaselerde servis yapın-suyu pancarın kendisi kadar lezzetlidir. (Konserve pancarı da diğer malzemeleri ekleyerek kullanabilirsiniz.) Bu sulu salata bir gece dolapta bekletilirse daha lezzetli olur.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri
Üst