Palamut Haşlaması

Hestia

Bayan Üye
MALZEMELER:
1 palamut,
1 baş soğan,
1 havuç,
2 limon,
yarım su bar­dağı zeytinyağı,
1 su bardağı şarap,
karabiber,
tuz,
su,
yumurta,
pancar.
YAPILIŞI:
Palamut temizlendikten sonra ortasından kesilir.
• Üstünü örtecek kadar su ve şarap ilave edilir. Orta hararetli ateşte pişirilir
• Ateşten indirildikten sonra soğuması beklenir.
• Sonra, beyaz kısımları ayrılıp tabağa konur.
• Limon suyu, zeytinyağı ile karıştırılır. Karabiber konduktan sonra çırpılır. Balığın üzerine dökülür.
• Tabak lop yumurta veya pancar dilimleri ile süslendikten sonra servis yapılır​
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri
Üst