NewCS
Kayıtlı Üye
1. Samsung Galaxy S2
Profil : Bu Android'e sahip olmak için meraklıların heyecanla Mayıs'ı beklediği telefon.
Özellikler : Dual-Core işlemci(1Ghz), 4.3 inç (Super AMOLED Plus) dokunmatik ekran, WLAN-n, HSPA, 8 mp kamera, HD video çekme ve oynatma, genişletilebilir hafıza(microSD), A-GPS, HDMI, Bluetooth, USB, GSM-Quadband
İşletim sistemi : Android 2.3 Samsung TouchWiz 4.0 ile
Fiyat : 660 Euro civarında(yurtdışı)
2. Apple iPhone 4 32 GB
Profil : Ünlülük ve şıklığıyla iOS yıldızı
Özellikler : 3.5 inç yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekran, WLAN-n, HSDPA, A-GPS, 5 mp kamera ve WLAN üzerinden görüntülü görüşme için ön kamera, 16 veya 32 GB bellek, Bluetooth, USB, GSM-Quadband
İşletim sistemi : Apple iOS
Fiyat : 770 Euro civarında(yurtdışı)
3. Sony Ericsson Xperia arc
Profil : Telefon meraklıları için şık Android telefon
Özellikler : 4.2 inç ekran, 1 Ghz işlemci, WLAN-n, HSPA, 8.1 mp kamera Exmor-R-Sensor ile, HD video çekme ve oynatma, A-GPS, genişletilebilir hafıza, HDMI, Bluetooth, USB, GSM-
İşletim sistemi : Android 2.3 Sony Ericsson UI ara yüzü ile
Fiyat : 440 Euro civarında(yurtdışı)
4. LG P990 Optimus Speed
Profil : Çift çekirdekli ilk Android telefonu
Özellikler : Dual core işlemci, 4 inç ekran(AMOLED), WLAN-n, HSPA, 1Ghz işlemci, 8 mp kamera, HD video çekme ve oynatma, genişletilebilir hafıza(microSD), Bluetooth, USB, GSM-Quadband, HDMI, A-GPS
İşletim sistemi : Android 2.2 LG ara yüzü ile(2.3'e güncellenebilir.
Fiyat : 460 Euro civarında(yurtdışı)
5. Nokia E7
Profil : Özellikle üst düzey yöneticiler için geliştirilmiş Symbian telefonu
Özellikler : 4 inç ekran(AMOLED), kaydırılabilir QWERTY klavye, WLAN-n, HSPA, 1Ghz işlemci, A-GPS(Ovi haritaları), 8 mp kamera, HD video çekme ve oynatma, genişletilebilir hafıza(microSD), Bluetooth, USB, GSM-Quadband, HDMI, Radyo
İşletim sistemi : Symbian 3
Fiyat : 520 Euro civarında(yurtdışı)
6. Sony Ericsson Xperia Play
Profil : Telefon ile PlayStation karışımı
Özellikler : 4 inç ekran, PlayStation oyun tuşları, önceden yüklenmiş oyunlar, güçlü grafik işlemcisi, WLAN-n, HSPA, 1Ghz işlemci, A-GPS, 5 mp kamera, HD video çekme ve oynatma, 16 GB hafıza, Bluetooth, USB, GSM-Quadband, NFC-Çip, Gyroskop
İşletim sistemi : Android 2.3 Sony Ericsson UI ara yüzü ile
Fiyat : 510 Euro civarında(yurtdışı)
7. Samsung Nexus S
Profil : Android 2.3'lü ilk telefon
Özellikler : 4 inç ekran, WLAN-n, HSPA, 1Ghz işlemci, A-GPS, 5 mp kamera, HD video çekme ve oynatma, 16 GB hafıza, Bluetooth, USB, GSM-Quadband, NFC-Çip, Gyroskop
İşletim sistemi : Android 2.3
Fiyat : 480 Euro civarında(yurtdışı)
8. Nokia N8
Profil : Güçlü kameralı, fotoğrafçılar için Symbian
Özellikler : Kapasitif 3.5 inç dokunmatik(AMOLED) ekran, WLAN-n, HSPA, 1Ghz işlemci, A-GPS ücretsiz Ovi haritaları ile, 8 mp kamera, HD video çekme ve oynatma, Xenon flaş, Bluetooth 3.0, USB, GSM-Quadband, genişletilebilir hafıza(microSD), HDMI
İşletim sistemi : Symbian 3
Fiyat : 1157 lira
9. HTC Desire HD
Profil : 8 megapixellik Android
Özellikler : 4.3 inç ekran, WLAN-n, HSPA, 1Ghz işlemci, A-GPS, 8 mp kamera, HD video çekme ve oynatma, Bluetooth, USB, GSM-Quadband, genişletilebilir hafıza(microSD)
İşletim sistemi : Android 2.2 ve HTC-Sense arayüzü(Android 2.3'e güncellenebilir)
Fiyat : 1490 lira
10. Samsung I8700 Omnia 7
Profil : Güzel bir dokunmatik ekran isteyenler için en iyi Windows telefonu
Özellikler : 4 inç ekran, WLAN-n, HSPA, 1Ghz işlemci, A-GPS, 5 mp kamera, HD video çekme ve oynatma, 16 GB hafıza, Bluetooth, USB, GSM-Quadband
İşletim sistemi : Windows Phone 7
Fiyat : 370 Euro civarında(yurtdışı)
11. HTC HD7
Profil : Şık, XXL ekran Windows Phone 7 ile iyi performans
Özellikler : 4.3 inç ekran, WLAN-n, HSPA, 1Ghz işlemci, A-GPS, 5 mp kamera, HD video çekme ve oynatma, 8 GB hafıza, Bluetooth, USB, GSM-Quadband
İşletim sistemi : Windows Phone 7
Fiyat : 320 Euro civarında(yurtdışı)
12. RIM Blackberry Bold 9780
Profil : Çok yazı yazanlar için yeni RIM telefonu.
Özellikler : QWERTY klavye, WLAN, HSDPA, A-GPS, 5 mp kamera, genşletilebilir hafıza(microSD), Bluetooth, USB, GSM-Quadband
İşletim sistemi : Blackberry 6.0
Fiyat : 1130 lira
-CHIP-
Moderatör tarafında düzenlendi: