Pahalı Ceplerde TOP 12!

NewCS

Kayıtlı Üye

1. Samsung Galaxy S2

Profil : Bu Android'e sahip olmak için meraklıların heyecanla Mayıs'ı beklediği telefon.
Özellikler : Dual-Core işlemci(1Ghz), 4.3 inç (Super AMOLED Plus) dokunmatik ekran, WLAN-n, HSPA, 8 mp kamera, HD video çekme ve oynatma, genişletilebilir hafıza(microSD), A-GPS, HDMI, Bluetooth, USB, GSM-Quadband
İşletim sistemi : Android 2.3 Samsung TouchWiz 4.0 ile
Fiyat : 660 Euro civarında(yurtdışı)

2. Apple iPhone 4 32 GB

Profil : Ünlülük ve şıklığıyla iOS yıldızı
Özellikler : 3.5 inç yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekran, WLAN-n, HSDPA, A-GPS, 5 mp kamera ve WLAN üzerinden görüntülü görüşme için ön kamera, 16 veya 32 GB bellek, Bluetooth, USB, GSM-Quadband
İşletim sistemi : Apple iOS
Fiyat : 770 Euro civarında(yurtdışı)

3. Sony Ericsson Xperia arc

Profil : Telefon meraklıları için şık Android telefon
Özellikler : 4.2 inç ekran, 1 Ghz işlemci, WLAN-n, HSPA, 8.1 mp kamera Exmor-R-Sensor ile, HD video çekme ve oynatma, A-GPS, genişletilebilir hafıza, HDMI, Bluetooth, USB, GSM-
İşletim sistemi : Android 2.3 Sony Ericsson UI ara yüzü ile
Fiyat : 440 Euro civarında(yurtdışı)

4. LG P990 Optimus Speed

Profil : Çift çekirdekli ilk Android telefonu
Özellikler : Dual core işlemci, 4 inç ekran(AMOLED), WLAN-n, HSPA, 1Ghz işlemci, 8 mp kamera, HD video çekme ve oynatma, genişletilebilir hafıza(microSD), Bluetooth, USB, GSM-Quadband, HDMI, A-GPS
İşletim sistemi : Android 2.2 LG ara yüzü ile(2.3'e güncellenebilir.
Fiyat : 460 Euro civarında(yurtdışı)

5. Nokia E7

Profil : Özellikle üst düzey yöneticiler için geliştirilmiş Symbian telefonu
Özellikler : 4 inç ekran(AMOLED), kaydırılabilir QWERTY klavye, WLAN-n, HSPA, 1Ghz işlemci, A-GPS(Ovi haritaları), 8 mp kamera, HD video çekme ve oynatma, genişletilebilir hafıza(microSD), Bluetooth, USB, GSM-Quadband, HDMI, Radyo
İşletim sistemi : Symbian 3
Fiyat : 520 Euro civarında(yurtdışı)

6. Sony Ericsson Xperia Play

Profil : Telefon ile PlayStation karışımı
Özellikler : 4 inç ekran, PlayStation oyun tuşları, önceden yüklenmiş oyunlar, güçlü grafik işlemcisi, WLAN-n, HSPA, 1Ghz işlemci, A-GPS, 5 mp kamera, HD video çekme ve oynatma, 16 GB hafıza, Bluetooth, USB, GSM-Quadband, NFC-Çip, Gyroskop
İşletim sistemi : Android 2.3 Sony Ericsson UI ara yüzü ile
Fiyat : 510 Euro civarında(yurtdışı)

7. Samsung Nexus S

Profil : Android 2.3'lü ilk telefon
Özellikler : 4 inç ekran, WLAN-n, HSPA, 1Ghz işlemci, A-GPS, 5 mp kamera, HD video çekme ve oynatma, 16 GB hafıza, Bluetooth, USB, GSM-Quadband, NFC-Çip, Gyroskop
İşletim sistemi : Android 2.3
Fiyat : 480 Euro civarında(yurtdışı)

8. Nokia N8

Profil : Güçlü kameralı, fotoğrafçılar için Symbian
Özellikler : Kapasitif 3.5 inç dokunmatik(AMOLED) ekran, WLAN-n, HSPA, 1Ghz işlemci, A-GPS ücretsiz Ovi haritaları ile, 8 mp kamera, HD video çekme ve oynatma, Xenon flaş, Bluetooth 3.0, USB, GSM-Quadband, genişletilebilir hafıza(microSD), HDMI
İşletim sistemi : Symbian 3
Fiyat : 1157 lira

9. HTC Desire HD

Profil : 8 megapixellik Android
Özellikler : 4.3 inç ekran, WLAN-n, HSPA, 1Ghz işlemci, A-GPS, 8 mp kamera, HD video çekme ve oynatma, Bluetooth, USB, GSM-Quadband, genişletilebilir hafıza(microSD)
İşletim sistemi : Android 2.2 ve HTC-Sense arayüzü(Android 2.3'e güncellenebilir)
Fiyat : 1490 lira

10. Samsung I8700 Omnia 7

Profil : Güzel bir dokunmatik ekran isteyenler için en iyi Windows telefonu
Özellikler : 4 inç ekran, WLAN-n, HSPA, 1Ghz işlemci, A-GPS, 5 mp kamera, HD video çekme ve oynatma, 16 GB hafıza, Bluetooth, USB, GSM-Quadband
İşletim sistemi : Windows Phone 7
Fiyat : 370 Euro civarında(yurtdışı)

11. HTC HD7

Profil : Şık, XXL ekran Windows Phone 7 ile iyi performans
Özellikler : 4.3 inç ekran, WLAN-n, HSPA, 1Ghz işlemci, A-GPS, 5 mp kamera, HD video çekme ve oynatma, 8 GB hafıza, Bluetooth, USB, GSM-Quadband
İşletim sistemi : Windows Phone 7
Fiyat : 320 Euro civarında(yurtdışı)

12. RIM Blackberry Bold 9780

Profil : Çok yazı yazanlar için yeni RIM telefonu.
Özellikler : QWERTY klavye, WLAN, HSDPA, A-GPS, 5 mp kamera, genşletilebilir hafıza(microSD), Bluetooth, USB, GSM-Quadband
İşletim sistemi : Blackberry 6.0
Fiyat : 1130 lira

-CHIP-

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Pahalı Ceplerde TOP 12!

o nokya serisi yalan en iyisi sony ericson şubatta aldım bi nokıa sattım geçen gün

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri