Özsoy'dan yeni yönetime destek..

ParadokS

Kayıtlı Üye
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'da geçen hafta içinde yapılan olağanüstü genel kurulda başkanlığa seçilen Hasan Kıbrıslıoğlu ve yönetimine destek büyüyor.

Denizlispor yönetimi bu akşam toplanarak görev bölümü yapmaya hazırlanırken, eski başkanlardan Mehmet Özsoy, Hasan Kıbrıslıoğlu ve yönetiminin başarılı olacağına inandığını söyledi.

Olağanüstü genel kurulda Denizlispor'un sahipsiz kalmadığını ifade eden Mehmet Özsoy, "Böyle bir zamanda da olsa yeni yönetim oluştu. Denizlispor'da görev almak kutsal bir görev. Bu bir bayrak yarışıdır" dedi.

Yeni seçilen yönetimin iyi isimlerden oluştuğunu belirten Mehmet Özsoy, "Biz bu görevlerde bulunduk ve ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Denizlispor'un yeni yönetimine her şeyimizle tam destek veriyoruz. Bizden herhangi bir istek olduğunda Denizlispor için her zaman elimizden geleni yaparız" diye konuştu.

Denizlispor yönetiminin genç oyunculara ve altyapıya önem vermesi gerektiğini söyleyen Mehmet Özsoy, "Burada benim önerim önemli olan Denizlispor'a sahip çıkılmasıdır. Altyapıya yeni yönetimin sahip çıkması gerekir. Bunu yapacaklarına da inanıyorum. Denizlispor yeni yönetimini kutluyor, başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri