Özlemişim

Bezmi$h

Banned
Yıllar sonra karşıma çıktı. Çıkmasını boş ver iftarda bizdelerdi. Dedim bir an babamı köşeye çekiyim söyleyeyim. Ama cesaret gelmedi içimden. Beni vuran başka bir nokta ise bizim binaya taşınmaları. İçim bir garip oldu çocukluk aşkı bu olsa gerek.

Her neyse ÖZLEMİŞİM

:67:

---> Özlemişim

Şu anda sevgilim olsa ne olmasa ne kıvamındayım xD

Serpilmiş güzelleşmiş xD

---> Özlemişim

:) olur böyle şeyler hayatın getirdiği güzellikler...ama genelde hüsran olur çünki herşey tadında ve zamanında güzeldir..yinede hakkında hayırlısı olsun :)

---> Özlemişim

iyide babana ne diyeceksinki,
binamizdaki kiz benim cocukluk askim mi diyeceksin, ee baban buna ne yapsin?
gidip kizi istemesini istiyorsan de, ama istemiyorsan, baban ne yapabilirki? :)

gozun aydin, cocukluk askini buldun demesini bekliyorsan bilemicem :)

---> Özlemişim

iyide babana ne diyeceksinki,
binamizdaki kiz benim cocukluk askim mi diyeceksin, ee baban buna ne yapsin?
gidip kizi istemesini istiyorsan de, ama istemiyorsan, baban ne yapabilirki? :)

gozun aydin, cocukluk askini buldun demesini bekliyorsan bilemicem :)

Olay şöyle ki; Kızın babası hem köylümüz olur hem de babamın iş arkadaşı kaç kardeşinden daha yakın da işte bilemedim ne yapsam

Heyecanlandım görünce işte ne biliyim

---> Özlemişim

heyecan iyidir adrenalin tavan yaptı için gıcıklanıyor..keyfini çıkar :) çok düşünme anın tadını cıkarmaya bak..

---> Özlemişim

Olay şöyle ki; Kızın babası hem köylümüz olur hem de babamın iş arkadaşı kaç kardeşinden daha yakın da işte bilemedim ne yapsam

Heyecanlandım görünce işte ne biliyim

benim demek istedigim, sen niyetinde net ol ondan sonra babana acil.
yani senin niyetin onunla olmak mi degil mi?. acele etme, biraz bekle.
bakalim bu duygularin bakimi olacak yoksa geci mi diye.

ona olan duygularindan emin olduktan sonra babana konus cunki, babanla bu heyecanla konusursun, babanda babasiyla konusur kizin ama bir kac gun sonra belki ayni duygulari besliyor olmazsin, istemiyrosundur, bosuna insanlari ayagi kaldirmis olursun... ama hala istiyorsan, hala heyecan duyuyorsan ona karsi bir kac gun yada ay sonra, ozaman babana soyle ama bana kalirsa acele etme, once duygularindan emin ol.
bunu demek istedim kardesim.

---> Özlemişim

heyecan iyidir adrenalin tavan yaptı için gıcıklanıyor..keyfini çıkar :) çok düşünme anın tadını cıkarmaya bak..

benim demek istedigim, sen niyetinde net ol ondan sonra babana acil.
yani senin niyetin onunla olmak mi degil mi?. acele etme, biraz bekle.
bakalim bu duygularin bakimi olacak yoksa geci mi diye.

ona olan duygularindan emin olduktan sonra babana konus cunki, babanla bu heyecanla konusursun, babanda babasiyla konusur kizin ama bir kac gun sonra belki ayni duygulari besliyor olmazsin, istemiyrosundur, bosuna insanlari ayagi kaldirmis olursun... ama hala istiyorsan, hala heyecan duyuyorsan ona karsi bir kac gun yada ay sonra, ozaman babana soyle ama bana kalirsa acele etme, once duygularindan emin ol.
bunu demek istedim kardesim.

20 gün sonra gidicem gerçi yıllık izin bitene kadar ne olursa olur baktım değişen bir şey yok pilava kaşığı saplarım artık evdekiler düşünsün gerisini

---> Özlemişim

20 gün sonra gidicem gerçi yıllık izin bitene kadar ne olursa olur baktım değişen bir şey yok pilava kaşığı saplarım artık evdekiler düşünsün gerisini

en guzeli, bazen birsey uzerinde cok dusunmemek gerek...
bak ben dusunmekten saclarima aklar dustu hala dusunuyorum :) 5 yil dusundugum yetmedi hala dusunuyorum ve son ana kadar dusunecegimde...
sen beni ornek alma :) bazen ani olmak gerek.

ALLAH hakkindan hayirlisini nasip etsin.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri