tuhaf birsey olsa gerek.
neden olmasin? cocukluk aski evlensen
olur böyle şeyler hayatın getirdiği güzellikler...ama genelde hüsran olur çünki herşey tadında ve zamanında güzeldir..yinede hakkında hayırlısı olsun
iyide babana ne diyeceksinki,
binamizdaki kiz benim cocukluk askim mi diyeceksin, ee baban buna ne yapsin?
gidip kizi istemesini istiyorsan de, ama istemiyorsan, baban ne yapabilirki?
gozun aydin, cocukluk askini buldun demesini bekliyorsan bilemicem
Olay şöyle ki; Kızın babası hem köylümüz olur hem de babamın iş arkadaşı kaç kardeşinden daha yakın da işte bilemedim ne yapsam
Heyecanlandım görünce işte ne biliyim
heyecan iyidir adrenalin tavan yaptı için gıcıklanıyor..keyfini çıkar çok düşünme anın tadını cıkarmaya bak..
benim demek istedigim, sen niyetinde net ol ondan sonra babana acil.
yani senin niyetin onunla olmak mi degil mi?. acele etme, biraz bekle.
bakalim bu duygularin bakimi olacak yoksa geci mi diye.
ona olan duygularindan emin olduktan sonra babana konus cunki, babanla bu heyecanla konusursun, babanda babasiyla konusur kizin ama bir kac gun sonra belki ayni duygulari besliyor olmazsin, istemiyrosundur, bosuna insanlari ayagi kaldirmis olursun... ama hala istiyorsan, hala heyecan duyuyorsan ona karsi bir kac gun yada ay sonra, ozaman babana soyle ama bana kalirsa acele etme, once duygularindan emin ol.
bunu demek istedim kardesim.
20 gün sonra gidicem gerçi yıllık izin bitene kadar ne olursa olur baktım değişen bir şey yok pilava kaşığı saplarım artık evdekiler düşünsün gerisini
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.