özlem

beyazgul_57

Bayan Üye
..
‎'İyi Akşamlar' diye gelecek bir mesajın müptelası değiliz mesala. Yada bir 'günaydın'. Bir mesaja göre değişmez herşey , sırf birisi iyi geceler demiyor diye değilde, sırf birisi iyi geceler diyor diye, benim iyi geçen gecelerimde olmadı hiç. Hele Günaydın kelimesini hiç düşünmüyorum bile , benim yıllardır günüm aydın olmuyor mesala .Sırf bir mesaja bakmıyor yani herşey , günüm aydın ama sensiz , iyi geceler ama sensiz olacaksa varsın günüm karanlık gecem kötü geçsin ne farkeder yani??
↨┌──▂▃▅▇═══► özlem® ◄═══▇▅▃▂ ──┐↨

---> özlem

ahhh beyazgul ahhhhh

elkimde sihirli deynek olsa bir sana bir carpeye dokunduracagim :)

eh elime almisken deynegi birde benimkine degdireyim :)

canim benim.... ALLAH gonlune ferahlik versin kardesim. Butun dertlerini alsin

---> özlem

ahhh beyazgul ahhhhh

elkimde sihirli deynek olsa bir sana bir carpeye dokunduracagim :)

eh elime almisken deynegi birde benimkine degdireyim :)

canim benim.... ALLAH gonlune ferahlik versin kardesim. Butun dertlerini alsin

oyy senin değneğine kurban yeşilll:)çok özlüyorum inan senin..her yerde yeşil yeşil yeşil görmek istiyorum:) her neyse ben şimdi kaçıyorum akşam girmeye çalışacam..giremesemde emin ol ki aklımda olacaksın...bunu unutma:)

sahi carpe nerelerde bugün görünmüyor

görünmeyen diyene bak sen:) sende görünmüyosun..özletiyosunuz vallahi kendinizi haa..sıkma canını sıkma..başkası için dert etmeye gelmedin bu dünyaya CARPE DİEM...seni sevenle mutlu ol seni istemeyenin peşinde ne koşacan be:) hadi ben akşam gelince görüşürüz inşallah ALLAH'a emanetsiniz...

---> özlem

yaww bensiz nasıl sohbet edersiniz küstüm konuşmayacam artık ahanda gidiyorum hıııh

---> özlem

oyy senin değneğine kurban yeşilll:)çok özlüyorum inan senin..her yerde yeşil yeşil yeşil görmek istiyorum:) her neyse ben şimdi kaçıyorum akşam girmeye çalışacam..giremesemde emin ol ki aklımda olacaksın...bunu unutma:)

görünmeyen diyene bak sen:) sende görünmüyosun..özletiyosunuz vallahi kendinizi haa..sıkma canını sıkma..başkası için dert etmeye gelmedin bu dünyaya CARPE DİEM...seni sevenle mutlu ol seni istemeyenin peşinde ne koşacan be:) hadi ben akşam gelince görüşürüz inşallah ALLAH'a emanetsiniz...

yürü be kim tutar seni carpe

---> özlem

takim toplanmis :) bu arada dun mekselina ve carpe birden kayboldunuz gozden :)

neyse, beyazgulum... kardesim uzulme artik :) ben uzulurum senin yerinede :)

---> özlem

:)

hihihi....

birgun birbirimiz yuzunden ban yiyecegiz sonra nerde bulup nerde ozlem giderecegiz :)

beyazgul... ic acici yazilarda bekliyorum senden kardesim.

---> özlem

:)

beyaz gul kayip, mekselina yok, efsunkar nerde sonbaharda gorukmuyor :)

sende gerci varla yok arasisin :) hani mesajlarini yorumlarini goremiyorum konularda... :)

---> özlem

bazilarini gordum evet :)

olsun ozellikle tartismali konularda yorumlarini merak ediyorum...

hatta bir konu var onda kesinlikle yorumunu merak ediyorum, bir kiz kardesimiz yazmis konu basligi ''annemden nefret ediyorum''' diye...
o konudaki yorumunu okumak isterdim.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri