Özledim & ..

Lessien

Banned
Özledim & ..

Merhaba ben Timur ... Farkındayım saçma bir başlangıç oldu ama aklıma ne gelirse onları kalemime döküyorum ... Başım hafif dönüyor ve çok sarhoşum ...

- Özledim seni .. Aslında sadece seni değil , bizi de özledim ... Seninle uyuyup seninle uyanmayı özledim , bana günaydın sevgilim demeni özledim , hatta bana bağırmanı özledim , kulaklarımı çınlatmanı özledim ... Gülüşünü özledim , gözlerini özledim ... Dudaklarını özledim ... Yüz ifadeni özledim , sıfatını özledim ... Bana bağırmanı özledim ... Ağzıma sıçmanı , bana küfür etmeni özledim ... Etmiyordun artık biliyorum ama , özledim işte sevgilim ... Ay pardon , biz ayrılmıştık değilmi ? Sana onca şiirler yazmıştım hatırlıyormusun ? Hiç birisine cevap vermedin ... Dedim ki , herhalde faceye girmiyor falan felan , kandırdım kendimi ... Ama bakıyorum profil resmini değiştirmişsin ... Her neyse ya özledim işte .. Ağlamanı bile özledim biliyormusun ? Bana şarkılar söylemeni , şiirler yazmanı özledim ... Herşeyi özledim , seninle geçirdiğim acı tatlı tüm saniyeleri , tüm zamanı özledim ... Kalp Aşk'ıma çook çok demeni de özledim ... Uyumanı özledim , uykunun gelmesini ... Beni saatlerce bekletip , defalarca özür dilemeni özledim ... Senden özür dilemeyi özledim ... Sen olmayınca herşey çok farklı geliyor sevgilim demeni özledim ... Hiçbir şey yapasım gelmiyor , yemek bile yemek istemiyorum sen olmayınca demeni özledim ... Ah Aşk , sen olmasan ben ne yapardım demeni özledim ... Efendim Aşkım demeni özledim ... Efendimdemeni özledim ... Naber demeni özledim ... Siz kimsiniz diye şaka yapmanı , şakalar yapmanı özledim ... Bana küsmeni özledim ... "Ok" demeni bile özledim ... Üniversiteyi kazanmamı çok istiyordun , ve bu yüzden bana kızıyordun ders çalışmıyorum diye ... Bunu bile özledim ... Parmaklarımı ısırmanı özledim ... Sonlu bir hayatta seninle sonsuz olmayı özlüyorum ... Seninle yaşamak istediğim geleceği özlüyorum ... Gelmeyecek biliyorum ... Ama özlüyorum ... Yarınlarımızı özlüyorum ...Mutluluğumuzu özlüyorum , mutsuzluğumuzu özlüyorum ... Seni seviyorum demeni , bana Aşk'ım demeni özlüyorum ... Sesini özlüyorum ... Gözbebeklerimin içine yerleşen gözlerini özlüyorum ... İçimde olmanı özlüyorum ... Ruhumu giydirmeni istiyorum ... Tenimi ısıtmanı özlüyorum ... Güneşimi özlüyorum ... Doğrularını özlüyorum ... Yanlışlarnı özlüyorum ... Büyüyen Aşk'ımızı özlüyorum ... Küçülen duygularımızı özlüyorum ... Her gün içimi ısıtan seni özlüyorum ... Aslında daha sayacağım çok şey var , onlarda sende kalsın ...

Derim titriyor , tüylerim ürperiyor , yutkunmak bile acı veriyor , boğazım düğümleniyor ... Nefes alamıyorum ... Sağ elimi sol kolumun dirseğine sürtüyorum amaçsızca , diyorum ki - Asla umudunu kaybetme ! ... Neye umut bağlıyorum , kime umut bağlıyorum ? ... Biliyormusun ? Hiç düşündün mü ? ... Sanmıyorum ... Sonra diyorum ki yine , Hah ... Aptalca gülüyorum kendime ... Ah be Timur diyorum ...

Ben hiç unutmadım ... Hatırlıyormusun ?

Seni özlediğim için özür diliyorum ...

Timur K.(Lessien)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri