Özledim be.

endLesS

Webmaster
Eski forumu özledim hakkaten. Eren Ediz&Lyd phoqlu KaRaNLıK -BüŞRa- himes Chakma $eitan başta olmak üzere tüm herkesi özledim be. Keratalar özlettiler kendilerini..

---> Özledim be.

Hepsi zamanımın üyeleri :R
Hakkaten ya ben bile geliyorum onlar nerde :)
Birşeyden de haberim yok

---> Özledim be.

Vallahi Gizem Ediz ile İlayda'yı arada Facebook'da görüyorum pek sohbet edecek fırsat olmuyor durum paylaştıkları zaman anca.. Chakma ile görüşüyoruz şu sıralar tekrar. Eren ile zaten sürekli konuşuyoruz panpam o benim xD Ama diğerlerinden haberim yok =)

---> Özledim be.

Ama gerçekten bazı üyeler hiç unutulmuyor.
Mesela seni İlk By.Aksiyon diye tanıdım. :)
Belli başlı üyelerin olması güzel,kalıcılar

---> Özledim be.

Ama gerçekten bazı üyeler hiç unutulmuyor.
Mesela seni İlk By.Aksiyon diye tanıdım. :)
Belli başlı üyelerin olması güzel,kalıcılar

ehheh .)

Teşekkür ederim. Uzun süre kalacak gibi de duruyorum. Evet cidden güzel üyelerimiz vardı tabi birazda acemiliğimizle birbirimizi kırdıklarımız oldu, üzdüklerimiz oldu. Ama emin ol bazı arkadaşlarımla öyle sıkı pıkı hale geldim ki para gibi basit şeyler hiç umrumda bile olmuyor. Kayseri'de RuthLesS ile bi parkta oturmanın tadı başkadır. Semih'in yanına gittiğimde ikram ettiği su bile benim için önemli :)

Kısmet bakalım

---> Özledim be.

ehheh .)

Teşekkür ederim. Uzun süre kalacak gibi de duruyorum. Evet cidden güzel üyelerimiz vardı tabi birazda acemiliğimizle birbirimizi kırdıklarımız oldu, üzdüklerimiz oldu. Ama emin ol bazı arkadaşlarımla öyle sıkı pıkı hale geldim ki para gibi basit şeyler hiç umrumda bile olmuyor. Kayseri'de RuthLesS ile bi parkta oturmanın tadı başkadır. Semih'in yanına gittiğimde ikram ettiği su bile benim için önemli :)

Kısmet bakalım

Semih'in cimri olduğu sonucunu mu çıkartmalıyız :D

---> Özledim be.

Yok yahu. Semihin eli açıktır. Ben o gün ramazandayız diye bişey istemedim xD Ayıp olmasın diye tabi

---> Özledim be.

Reklam yapmayalım ban yersin sonra benden demesi

hayat-su.jpg

---> Özledim be.

Sen daha iyi reklam yapmışsın :R
Ama Semih'in şöyle demesini beklerdim: "Emreciğim biliyorsun Ramazan'dayız ama biliyorsun Türk insanı misafirperverdir. Oruç olmayabilirsin belki sağlık nedeniyle tutamıyorsundur gel bi kebapçıya gidelim karnını doyuralım. Ama oruçsan yine gidelim paket yaptıralım evde yersin" :D

---> Özledim be.

Günahını alma be. Şimdi sohbet yapıyoruz diye ban'ı çakarsa o zaman gelirim Konya'ya sizin oralarda Kule'nin az ilerisinde bi Etli Ekmekçi var meşhur orda hesabı sana yüklerim görürsün xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri