...
R RuThLeSs Kayıtlı Üye 31 Tem 2008 #3 nones' Alıntı: Kayseride olmak vardı Genişletmek için tıkla ... neden cok mu seversın kayseriyi
nones Bayan Üye 31 Tem 2008 #4 uAali' Alıntı: neden cok mu seversın kayseriyi Genişletmek için tıkla ... evet çok severim, zaten gayseriliyim
uAali' Alıntı: neden cok mu seversın kayseriyi Genişletmek için tıkla ... evet çok severim, zaten gayseriliyim
R RuThLeSs Kayıtlı Üye 31 Tem 2008 #5 nones' Alıntı: evet çok severim, zaten gayseriliyim Genişletmek için tıkla ... oo yerlisimisin
nones Bayan Üye 31 Tem 2008 #6 uAali' Alıntı: oo yerlisimisin Genişletmek için tıkla ... bünyan ilçesinden
R RuThLeSs Kayıtlı Üye 31 Tem 2008 #7 nones' Alıntı: bünyan ilçesinden Genişletmek için tıkla ... hmm Son düzenleme: 19 Eyl 2008
nones Bayan Üye 31 Tem 2008 #8 uAali' Alıntı: hmm kayseriye geldıgınde tanıssak Genişletmek için tıkla ... sohbette gel kızacaklar
R RuThLeSs Kayıtlı Üye 31 Tem 2008 #10 Boshwer...' Alıntı: Orda oLmayı çok isterdim (= Size iyi eğLenceLer. Genişletmek için tıkla ... saol
Bayan_Virüs Banned 31 Tem 2008 #11 Arkadaslar burası yeri deqil ama ben bir KOYU BEŞİKTASLI olaak samimice söylüyorum ki GALATASARAY gibi takım yoq
Arkadaslar burası yeri deqil ama ben bir KOYU BEŞİKTASLI olaak samimice söylüyorum ki GALATASARAY gibi takım yoq