Özgüven

incittimmi

Bayan Üye
İtiraf ediyorum kendime güvenim yani şu özgüven dediğiniz şey bende yok. Dışlanmaktan çok korkarım. Hâlâ rahat rahat yazamıyorum terslenirim diye. Bu sorunu aşmak istiyorum.

---> Özgüven

insanı mutsuz eden şeylerin başında özguven eksikligi gelir...hem tedirgin olursun bence bunu bi şekilde aşmalısın...sen kendne guvenirsen insanlarda güvenir ama özguven ve bencillik kibirlilik arasındaki çizgiyi ayırmak lazım...bazı insanlar bencilligi kendini begenmişligi özguven sanıyorLar...aynı şey değildir...
rahat yazamama konusuna gelince...rahat ol küfür hakaret reklam argo sözler gibi şeyler yazmadıktan sonra kimse seni uyarmaz...terslemekse kimsenin haddine değil zaten:)

yardım edebilecegim bişey varsa burdayım ben) tekrar hoŞgeldin aramıza

---> Özgüven

insanı mutsuz eden şeylerin başında özguven eksikligi gelir...hem tedirgin olursun bence bunu bi şekilde aşmalısın...sen kendne guvenirsen insanlarda güvenir ama özguven ve bencillik kibirlilik arasındaki çizgiyi ayırmak lazım...bazı insanlar bencilligi kendini begenmişligi özguven sanıyorLar...aynı şey değildir...
rahat yazamama konusuna gelince...rahat ol küfür hakaret reklam argo sözler gibi şeyler yazmadıktan sonra kimse seni uyarmaz...terslemekse kimsenin haddine değil zaten:)

yardım edebilecegim bişey varsa burdayım ben) tekrar hoŞgeldin aramıza

Teşekkür ederiim

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri