Özgü Namal'ın yeni dizisi başlamadan isim değiştirdi

Deniz kızı

Bayan Üye
83155_2.jpg

Kahp.erengi dizisinin adı değişti
Hande Altaylı'nın "Kahp.erengi" isimli kitabından TV'ye uyarlanan dizinin ismi "Merhamet" olarak değiştirildi.
Başrollerinde Özgü Namal ve İbrahim Çelikkol'un oynadıkları Most Yapım imzalı dizinin ismi "Kahp.erengi" olarak belirlenmişti. Ancak yapım şirketi dizinin isminden oluşabilecek tepkileri azaltmak için ismini değiştirme kararı aldı.
Dizide son olarak "Hayat Devam Ediyor" dizisinde rol alan Yasemin Allen ve "Suskunlar" dizisinde "Takoz'un oğlu Aslan" olarak dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu Burak Hülakü de rol alıyor.

---> Özgü Namal'ın yeni dizisi başlamadan isim değiştirdi

ilginc. ama bu dizi yapimcilarindan hic bir halt olmaz. herkes bir anda dizi baslatiyor. birakin bir kac dizi baslasin, biraz millet SIKILSIN amannn hep ayni seyler dedigi an, patlacaksin guzel bir dizi :) sanki ben cok biliyormussum gibi konusuyorum :)

reyting icin iddiali kisiler olmali. mesela intikam dizisini bihterin cok payi oldugunu dusunuyorum reytinde.

---> Özgü Namal'ın yeni dizisi başlamadan isim değiştirdi

Özgü Namal için denk geldikçe izlenir dizi xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri