Özel Soslu Balık(4 Kişilik)

Shade.Anqer

Kayıtlı Üye
Malzemeler

400 gr temizlenmiş istavrit veya hamsi filetosu
2 Adet yumurta
2 Çorba kaşığı un
Yarım su bardağı süt
3 Çorba kaşığı kaşar peyniri rendesi
1 Diş sarımsak
2 Dal maydanoz
Kızartmak için sıvıyağ
Süslemek için birkaç limon dilimi
Süslemek için birkaç kıvırcık salata yaprağı
Tuz

Hazırlanışı

* Temizlenmiş sarımsak ile maydanuzu ince kıyın.
* Balık filetolarını yıkayıp süzün ve kurulayın.
* Yumurta ve elenmiş unu derince bir kasede çırpın.
* Sütü azar azar ilave ederek karıştırın.
* Topaksız sıvı bir karışım elde edinceye kadar çırpmaya devam edin.
* Kaşar peyniri rendesi, maydanoz ve sarımsağı ilave edin.
* Birkaç dakika dinlenmeye bırakın.
* Balık filetolarını karışıma bılayıp kızgın yağa atın.
* Çevirerek iki tarafını kızartın.
* Peçete üzerine alıp fazla yağını çektirin.
* Servis tabağına alın ve üzerine tuz serpin.
* Kıvırcık salata yaprağı ve limon dilimleri ile süsleyip sıcak olarak servis yapın.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri
Üst