Çözüldü Özel Mesaj Sistemi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lilith

Daughter of the Void
Admin
Merhaba.

Özel mesajlaşma sistemimizde bir problem mi var acaba? İkidir gelen mesajlar açılmış oluyor ve ben hiç bildirim almıyorum. Bugün iki gün önce gelen bir mesaj olduğunu gördüm. :3dgxr:​

---> Özel Mesaj Sistemi.

Merhaba.

Özel mesajlaşma sistemimizde bir problem mi var acaba? İkidir gelen mesajlar açılmış oluyor ve ben hiç bildirim almıyorum. Bugün iki gün önce gelen bir mesaj olduğunu gördüm. :3dgxr:​

Mobilden mi giriş yapıyosun yoksa bilgisayardan mı? Bir de hangi tarayıcıyı kullanıyosun? xD

---> Özel Mesaj Sistemi.

Pc'den de giriyorum tapatalktan da. Ekseriyet itibariyle bilgisayar.
Tüm tarayıcıları kullanırım en çok Chrome.
Bağ-kurumda var. :Ç

---> Özel Mesaj Sistemi.

Pc'den de giriyorum tapatalktan da. Ekseriyet itibariyle bilgisayar.
Tüm tarayıcıları kullanırım en çok Chrome.
Bağ-kurumda var. :Ç

hmm, bi sorun gözükmüyor aslında. Bildirim ayarlarına bak dicem de öyle bi ayar var mı bilmiyorum. Du bakıyim döncem :Ç

---> Özel Mesaj Sistemi.

Özel Mesaj geldiğinde Sizi yazılı olarak uyarabiliriz. Yeni Mesaj aldığınızda otamatikmen karşınıza bir uyarı Penceresi açılır. (Popup)

Mesaj geldiğinde beni Popup Penceresi açarak uyar

bu kısım işaretli mi sende?

---> Özel Mesaj Sistemi.

İşaretli. E-mail'de Pop-up'da ayarlı. Yeni mesajlarda geliyor zaten. Yani bugünkü mesajımda geldi mesela ama ayın 7'sindekinde ve ondan önce bir mesaj vardı onlarda gelmemişti ve okunmuş mesajlardı. Sağ üstte yazar ya üçü okunmamış beşi okunmuş mesaj diye, sıfır okunmamış vardı ama bir girdim " ben bunları ilk defa görüyorum ki " oldum. :H

---> Özel Mesaj Sistemi.

İşaretli. E-mail'de Pop-up'da ayarlı. Yeni mesajlarda geliyor zaten. Yani bugünkü mesajımda geldi mesela ama ayın 7'sindekinde ve ondan önce bir mesaj vardı onlarda gelmemişti ve okunmuş mesajlardı. Sağ üstte yazar ya üçü okunmamış beşi okunmuş mesaj diye, sıfır okunmamış vardı ama bir girdim " ben bunları ilk defa görüyorum ki " oldum. :H

hee onu [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] bilir

---> Özel Mesaj Sistemi.

Sorun yok sistemde ilk defa böyle bir şikayet alıyoruz..

-- Şifrenizi değiştirin ( sizi takip eden biri var ) bence.

---> Özel Mesaj Sistemi.

En iyisi bu olacak sanırım. Teşekkür ederim.

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri