Özdilek: ''Güzel oynayıp kaybetmek kötü''

karagümrük

Kayıtlı Üye
Lider Bursaspor'a mağlup olan Antalyaspor'un teknik direktörü Mehmet Özdilek, "Güzel oynayıp kaybetmek bizim açımızdan çok üzücü" dedi..

"Güzel oynayıp kaybetmek bizim açımızdan çok üzücü. İyi mücadele ettik iyi oyun oynadığımızı düşünüyorum. Karşımızda lider vardı taraftar desteği arkasında olan bir takım. Bursaspor taraftarları için ayrı bir parantez açmak lazım ciddi destekleri var. Takımlarına muhteşem destek verip ateşliyorlar. Golü erken bulduk ama penaltı golü erken oldu. İlk yarı ciddi anlamda üstün oynadık. Kontratak yakalamaya çalıştık. Bursaspor’un yan toplarda üstünlüğü var. Uzun oyuncular oyuna dahil oldu ve istedikleri oldu. Eğer golü yemeseydik maç bizim üstünlüğümüz ile bitebilirdi. Oyuncularımın coşkusundan memnunum. Ertuğrul hocayı da tebrik ediyorum. Genç jenerasyon için önemli adımlar atıyor. Ümit ederim ki istedikleri başarıyı yakalarlar. Sağlam’ın başarılı olması gençler için çok önemli ama maçlar oynanmadan kazanılmıyor."

-BASIN TOPLANTISI-
Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek ise Bursa'ya 3 puan için geldiklerini, kazanmak için de sahada her şeyi yaptıklarını bildirdi.

''Böyle kaybettiğimiz için üzgünüz'' diyen Özdilek, şöyle devam etti:
''Kazanmak için bir takım ne yapması gerekiyorsa, bu mücadeleyi verdik. Futbol adına iyi bir gece oldu. Oyun anlamında sergilediğimiz futbolun karşılığı puan veya puanlar olmalıydı ama maalesef bunu başaramadık. Oyuncularım iştahlı ve coşkulu oynadılar, ama bir anlık hatadan sahadan yenik ayrıldık. Bursaspor'a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.''

Penaltı kararı ve hakemin yönetimine ilişkin bir soruya ise Özdilek, ''Bana göre tartışılır ama hakemin kararına saygı duymak lazım. Bursaspor'un ikinci golünde de topa vurulurken pozisyonun ofsayt olduğu söyleniyor. İzleyip görmek lazım. Ben bu güne kadar hakemler hakkında konuşmadım, konuşmayacağım da'' yanıtını verdi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri