3096307
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 23 Şub 2011 #1 İnci 1907 Prenses 23 Şub 2011 #2 ---> Özcan Deniz & Deniz Çakır / Ya Sonra ? Bugunlerin Yarınları Var Gidiyorum Ben Sen Hoşcakal saol hayatımm У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 23 Şub 2011 #3 ---> Özcan Deniz & Deniz Çakır / Ya Sonra ? Hep gidiyoruz zaten.:8: Gidişimi engelleyen biri çıkmadı daha karşıma -) Rica bebeğim. Deathalone Banned 1 Mar 2011 #4 ---> Özcan Deniz & Deniz Çakır / Ya Sonra ? tşkrlr yaren cok gzl söylemişler =)) У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 3 Mar 2011 #5 ---> Özcan Deniz & Deniz Çakır / Ya Sonra ? Rica ederim serkan -) H HaDeS Kayıtlı Üye 6 Tem 2012 #6 ---> Özcan Deniz & Deniz Çakır / Ya Sonra ? -sen yoktun bu kara gunlerde, baskasi vardi gonlumde...
İnci 1907 Prenses 23 Şub 2011 #2 ---> Özcan Deniz & Deniz Çakır / Ya Sonra ? Bugunlerin Yarınları Var Gidiyorum Ben Sen Hoşcakal saol hayatımm
---> Özcan Deniz & Deniz Çakır / Ya Sonra ? Bugunlerin Yarınları Var Gidiyorum Ben Sen Hoşcakal saol hayatımm
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 23 Şub 2011 #3 ---> Özcan Deniz & Deniz Çakır / Ya Sonra ? Hep gidiyoruz zaten.:8: Gidişimi engelleyen biri çıkmadı daha karşıma -) Rica bebeğim.
---> Özcan Deniz & Deniz Çakır / Ya Sonra ? Hep gidiyoruz zaten.:8: Gidişimi engelleyen biri çıkmadı daha karşıma -) Rica bebeğim.
Deathalone Banned 1 Mar 2011 #4 ---> Özcan Deniz & Deniz Çakır / Ya Sonra ? tşkrlr yaren cok gzl söylemişler =))
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 3 Mar 2011 #5 ---> Özcan Deniz & Deniz Çakır / Ya Sonra ? Rica ederim serkan -)
H HaDeS Kayıtlı Üye 6 Tem 2012 #6 ---> Özcan Deniz & Deniz Çakır / Ya Sonra ? -sen yoktun bu kara gunlerde, baskasi vardi gonlumde...