Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Final Serisi beşinci maçında Galatasarayı 70-62lik skorla mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçemizde oyuncular, üst üste 8.kez, toplamda da 11.kez kazanılan şampiyonluğu FB mikrofonlarına değerlendirdiler.
Angel McCoughtry
Burada olmaktan ve bu formayı giymekten çok mutluyum. Bugün takım olarak çok iyi oynadık. Forma giyen herkes elinden geleni yaptı. Şampiyonluğa ulaştığımız için mutluyum
Birsel Vardarlı
Söylenecek fazla bir şey yok. Taraftarlar bizi bu maçta yalnız bırakmadılar ve biz de maçı kazanarak şampiyonluğa ulaştık. Biz her zaman taraftarımızdan aynı şekilde destek bekliyoruz. Alnımızın akıyla sezonu kapattık
Cappie Pondexter
Çok zorlu bir seri oynadık. Taraftarlarımız bizi bu önemli seride yalnız bırakmadı. Bugün, bu gücü yakaladık ve maçı da kazandık. Çok mutluyuz.
Ivana Matovic
Bu sezon çok yorucu ve uzun geçti ama çok başarılı olduk. Euroleaguede çok iyi bir sezon geçirdik ve ligde de şimdi final oynadık ve şampiyon olduk. Bu mükemmel bir başarı. Bugün bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum
Esmeral Tunçluer
Öncelikle çok zorlu bir seri oynadığımızı söylemeliyim. Bu maçta ilk periyot dışında oyuna hakim olan taraftık. Sonuna kadar da iyi mücadele ettik. Savunmamızla maçı kazandık. Taraftarlarımız mükemmel bir atmosfer yarattı ve 8.kez üst üste şampiyon olduk. Bu şampiyonluk, başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize armağan olsun
Yasemin Horasan
İnanılmaz bir duygu yaşıyorum. Kariyerimdeki ilk şampiyonluğum. Böyle bir organizasyonda olmaktan çok mutluyum. Seri boyunca mental ve fiziksel olarak çok yıprandık. Ancak taraftarlarımızla, başkanımızla ve yönetim kurulumuzun desteğiyle şampiyonluğa ulaştık
Esra Şencebe
Kazandığımız için çok mutluyum. Takım arkadaşlarım başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Taraftarlarımızın desteği mükemmeldi
Kübra Siyahdemir
Bütün takım arkadaşlarımı tek tek tebrik ediyorum. Taraftarlarımız bize her zaman çok güvendi. Bu şampiyonluk herkese armağan olsun