Oyun Kurulumunda ' Sonraki Cilt Yok ' Hatası Ve Çözümü

pcsoruyor

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bi sorunum var bilgisi olanların cevaplasa çok iyi olur. Bi oyun aldım oyunu kuruyorum hatta veriyor "sonraki cilt yok" nasıl yapacam????

---> Oyun Kurulum Sorunu

ikinci cildi istediginde gözat butonuna bas ve diğer cildi seçerek devam et. sorunun çözülmesi lazım.
Şifreyi yanlış girmediğindende emin ol..

---> Oyun Kurulum Sorunu

Abi 1 cilt sadece var.. oyunu aldığım yere gittim adama dedim yok sadece bir cilt var dedi. Bende nasıl yapacam bilmiyorum...

---> Oyun Kurulum Sorunu

Abi 1 cilt sadece var..�� oyunu aldığım yere gittim adama dedim yok sadece bir cilt var dedi. Bende nasıl yapacam bilmiyorum...

Git aldığın oyunu değiştir kardeşim
Bak bakalım senin pc'demi yoksa elemanın sattığı oyunlarda mı sorun var ona göre çözüm arıyalım beraber..

---> Oyun Kurulum Sorunu

Abi yardımın için sağol... Hepsini yaptım aynı hatayı alıyorum. ama şifre hiç girmedim şifre ne ki????

---> Oyun Kurulum Sorunu

Abi yardımın için sağol... Hepsini yaptım aynı hatayı alıyorum. ama şifre hiç girmedim şifre ne ki????

Kardeşim benim aldığın cd veya dvd orjinal miydi?
Orjinal ise şifresi 'key'i olması lazım içinde arkasında filan..

Eğer kopyalama oyun ise sıkıntı sende değil onu satanda.. yarın imkanın olursa götür oyunu geri ver başka al veyahutta abi şunu bi kendi bilgisayarına kursana de bakalım kurabilecekmi..

[MENTION=170608]pcsoruyor[/MENTION] valla bu olayı bende merak ettim bilgilendirirsin benide kardeşim burdan : )

---> Oyun Kurulumunda ' Sonraki Cilt Yok ' Hatası Ve Çözümü

Sır çözüldü..!!!!!!!!!! adam bana kazığı atmış !!!!!!! Arkadaşıma dedim o da birkaç oyun almış hepsi bozuk anlaşılan dolandırıldık!!! Bidaha ondan cd-dvd almam Neyse sağlık olsun.. Yardımın için teşekürler
Kardeş zaten adam sayemde kar ediyordu.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri