Merhabalarr.
Bu güne kadar çok itiraf konusu açmışımdır. İlk açtığım itiraf konusunda çok sevdiğim bir insanı kaybetmiştim.
İkincisinde yine o çok sevdiğim insanı kazanmıştım.
Bir çoğunda isyan etmiştim.
Birinde gidiyorum demiştim.
Belki de daha neler neler ..
Bu konuda hiçbir amacım yok. Ne birini kırmak , ne üzmek , ne üzülmek , ne isyan etmek ne de olumlu bir cevap gelsin diye yazıyorum bunları.
Sadece kendimi rahatlatmak istiyorum.
Hep kurunun yanında yanan yaş olmuşumdur. Biri üzer , kırar geçer yanında yanan ben olurum hiçbir şey yapmadığım halde.
Bu günde yaşadığım şeyin bundan bir farkı yoktu.
Üzüntümü dile getirmek için yazıyorum sanırım bu yazıyı.
Şimdi söyleyeceğim şey için hiçbir zaman pişman olmadım. Bundan sonrada pişman olacağımı sanmıyorum.
Evet bir çoğunun tahmin ettiği gibi ben hala ''Happiness' arkadaşımızı seviyorum.
Çoook kişi vardı bırak artık vazgeç diyen. Olmadı ama yapıcak bir şey yok.
Bu konuyu görücek , görmeyecek hiçbir önem taşımıyor benim için. Çünkü bende onun için bir önem taşımıyorum artık.
Bir bekletim yok zaten.
İçimde tutmaktan sıkıldım. Kendimi üzmekten başka bir işe yaramıyordu çünkü.
Arkadaşlarımdan tekrar tekrar özür dilerim msn olayı için.
Msn olayını bilen var bilmeyen var. Birçoğuna söylemeye çalıştım. Onlarda söyleyemediklerime anlatırlar artık.
İyi forumlar herkese.
Bu güne kadar çok itiraf konusu açmışımdır. İlk açtığım itiraf konusunda çok sevdiğim bir insanı kaybetmiştim.
İkincisinde yine o çok sevdiğim insanı kazanmıştım.
Bir çoğunda isyan etmiştim.
Birinde gidiyorum demiştim.
Belki de daha neler neler ..
Bu konuda hiçbir amacım yok. Ne birini kırmak , ne üzmek , ne üzülmek , ne isyan etmek ne de olumlu bir cevap gelsin diye yazıyorum bunları.
Sadece kendimi rahatlatmak istiyorum.
Hep kurunun yanında yanan yaş olmuşumdur. Biri üzer , kırar geçer yanında yanan ben olurum hiçbir şey yapmadığım halde.
Bu günde yaşadığım şeyin bundan bir farkı yoktu.
Üzüntümü dile getirmek için yazıyorum sanırım bu yazıyı.
Şimdi söyleyeceğim şey için hiçbir zaman pişman olmadım. Bundan sonrada pişman olacağımı sanmıyorum.
Evet bir çoğunun tahmin ettiği gibi ben hala ''Happiness' arkadaşımızı seviyorum.
Çoook kişi vardı bırak artık vazgeç diyen. Olmadı ama yapıcak bir şey yok.
Bu konuyu görücek , görmeyecek hiçbir önem taşımıyor benim için. Çünkü bende onun için bir önem taşımıyorum artık.
Bir bekletim yok zaten.
İçimde tutmaktan sıkıldım. Kendimi üzmekten başka bir işe yaramıyordu çünkü.
Arkadaşlarımdan tekrar tekrar özür dilerim msn olayı için.
Msn olayını bilen var bilmeyen var. Birçoğuna söylemeye çalıştım. Onlarda söyleyemediklerime anlatırlar artık.
İyi forumlar herkese.