ÖyLesine..

CaSTeR

Kayıtlı Üye
Evet Arkadaşlar Selam Gene Ben Ve Bu Sefer Artık Napcağımı Bilmiyorum Bundan Yaklasık 2 Ay Önce Kadar Bir Konu Actım Diğer Bölüme Bu Sefer İse Sevdiğim Kız İle Barıştım Ve Ben Onu Hic Aramadım O Süre Boyunca Ayrildiktan 2 Gun Sonra Aradi Ben Aramazken 3 Gun Aramiyordum O Ariyordu Böle Böle 2 Ay Doldu En Son Gecenlerde Ben Artık Madem Arkadasız Dedim Hattımi İptal Edicem Telefonu Satacam Bende Değeri Kalsın Diye Artık Bende O Kullandığım hat Hatıra Olsun Diye Kapicam Dedim ODA SENİNLE KONUSMAK İSTİYORUM DEDİ BUNU DEDİ AMA BUNDAN NE KADAR EMİNİM BİLMİYORUM CUNKU BENDEN ÖNCE Kİ BİR SEVGİLİSİ VARDİ ONUNLA AYRİLDİ BENIMLE CIKMAYA BASLADI 1 SENE DOLDU İYİ KÖTÜ GİTTİK İŞTE EN SON BİR SÜRE ÖNCE NE SENİN NE O KİŞİNİN NEDE KENDİ HAYATİMİN DÜZENİNİ BOZMAK İSTİYORUM DİYEREK BENDEN AYRİLDİ AMA TAMEMEN DEĞİL ARKADAS KALDIK VE SUAN HALADA ÖYLEYİZ BAZEN SEVGİSİNİ BELLİ EDİYOR BAZEN İSE ANLAMİYORUM SİMDİ O ESKİ CIKTIGİ KİŞİYE HAKSİZLİK ETTİM GİBİSİNDEN DÜSÜNÜYOR ONU TERK ETTİM SENİNLE CIKTIM AYNİSİNİ SANA YAPSAM NE OLURDU DİYE SÖLEDİ :s SASİRDİM BU SORU KARSISINDA BU KIZ NAPMAYA CALISIYOR.. :) BİR DİĞER SORUN İSE ONUN HERŞEY SEVGİ DEĞİL DİYOR MADEM ÖLE NEDEN BENLE SEVGİ DEĞİLSE BAZEN MESAJLA SUNLARİ DİYOR : EĞER BEYNİME SÖZ GECİRSEM HİC DÜSÜNMEDEN MUTLU OLDUGUM KİSİNİN YANINA GİDERDİM DİYOR MADEM BU KADAR EMİN KALPİNE YANİ BENİ SEVDİĞİNİ Mİ İMA EDİYOR ARKADASLAR DEFALARCA SORDUM AİLESİNİN SIKINTISI GELECEK SIKINTISI SENİN VE O ESKİ KİSİNİN BENIM KENDİ SIKINTILARİM VAR DİYOR BUNLARİ ASMAM LAZIM EN HUZUNLU AYLARİ BİRDE DİĞER BİR SORUN 21 YASINDA AMA NE BİLİM YARDİMCİ OLUN ARKADASLAR

SAĞOLUN VAROL ' UN TEŞEKKÜRLER İLGİ İCİN

---> ÖyLesine..

Durumun cok karısık yazacak coy sey var aslında ama benım yazdıklarımdan kımse anlamaz:):)
Ayıp olmazsa ıcımdekılerı dıyım o kızdan sana hayır gelmez.kımseye oyuncak olma.
O kızın hıc bır garantısı yok sadece anlık seler bunlar.anı yasamak ıcın gelecegınden olma.kalıcı daha guvenılır kısılerde ara aşkı.senı severken 1 kere bırakıp gıden ınsan
gıtmeye hazırdır gıtsede kaybetcek bısıyı yoktur. herseye hazırlıklıdır.o yuzden gıtmeye degılde ayrılmaktan korkan kalıcı olmaya nıhetı olan bırınde ara askın.bole yarım yamalak devam edersen ılerde oyuncak olursun cok pısman olursun benden sana solemesı :)

---> ÖyLesine..

Anladığım kadarıyla kız arkadaşın senden nasıl kopamamışsa senin için terkettiği sevgilisinden de kopamamış. Yani onu da düşündüğüne göre öle hissettim..
Bence vazgeç sen ondan o çok kararsız sana faydası dokunmaz.. Böle gelgitlerde kalır durursunuz..

---> ÖyLesine..

sağolun teşekkür ederim yardimci olduğunuz icin seviyorum bende onda kopamiyorum nasıl bir sevgi ki bu ne o ne ben ondan kopabiliyorum

---> ÖyLesine..

choq karısık bi durum bi bayan oLaraq söLeyim kız senden vazgecemıor ama o kişiye karsı kendini de sucLu hissedior o hissettiği sucluluq duygusuna senide ortak edior :)

---> ÖyLesine..

Evet Beni O Zaman Neden Alet Ediyor Ben Ona Söyledim O Okuyor Ben İse Okumuyorum Bunuda Oda Biliyor Ben Ona Laik Değilim Ben Dürüst Davrandığım İcin Benden Cayamiyor Olabilir En Azından Kendimi Okumasam Bile Geliştiriyorum O İnsan ( Sevdiğim Kişi ) Ayri Dünyanin İnsani O Benden VazgeCemese Bile Ben Ondan Vazgececem Cunku İlerde Sorun Olacak BunU ßİLİYORUM SEVMİYORMUYUM ?

DELİLER GİBİ AMA DÜŞÜNÜNCE İLERDE SORUN OLACAK BİLMİYORUM

ARKADAŞLAR BİRAZ DAHA YARDİMCİ OLURSANIZ SEVİNİRİM ARTIK NE YAPSAM Kİ

---> ÖyLesine..

caster her gece dertlisin efkarlısın yaa :(

takma kafana düşünme bunlar herseyı zamanın akışına bırakk

biz şimdi nedesek bos gelırr bız ole bole desek sadece fıkrımızı solerım sana bır yardım olmaaz

sonucta onu sen yasıorsun sen bızden daha ıyı bılırsın onun karakterını kısılıgını huyunu suyunu

o yuzden sen zaman bırak dedıgım gıbı . bole sadece kendıne zarar vermıs olursun

---> ÖyLesine..

Sevgilisinden ayrılıp sana geldiyse en başta kabul etmemeliydin, öyle durumlarda ilerlemiyor ilişki.

---> ÖyLesine..

Evet Arkadaşlar ama ne bilim en azından ben ona aşık oldum oda bana cok seviyoruz birbimizi bizimkisi aldatma yada dram değil sadece aşığız tamam hata etti onu terk etti bana geldi ben aslında kabul etmemem lazımdı ama ya nasip kısmet en azından ben onu seviyorum buna eminim oda beni seviyor

dun gece konuştuk benden süre istedi ne süresi ise kendimi toparlamam icin artık ne istediğini oda bilmiyor nones

---> ÖyLesine..

caster her gece dertlisin efkarlısın yaa

takma kafana düşünme bunlar herseyı zamanın akışına bırakk

biz şimdi nedesek bos gelırr bız ole bole desek sadece fıkrımızı solerım sana bır yardım olmaaz

sonucta onu sen yasıorsun sen bızden daha ıyı bılırsın onun karakterını kısılıgını huyunu suyunu

o yuzden sen zaman bırak dedıgım gıbı . bole sadece kendıne zarar vermıs olursun

kardesim ben dertli değilim sadece sizden akıl almak istiyorum hepsi bu

---> ÖyLesine..

Durumun cok karısık yazacak coy sey var aslında ama benım yazdıklarımdan kımse anlamaz
Ayıp olmazsa ıcımdekılerı dıyım o kızdan sana hayır gelmez.kımseye oyuncak olma.
O kızın hıc bır garantısı yok sadece anlık seler bunlar.anı yasamak ıcın gelecegınden olma.kalıcı daha guvenılır kısılerde ara aşkı.senı severken 1 kere bırakıp gıden ınsan
gıtmeye hazırdır gıtsede kaybetcek bısıyı yoktur. herseye hazırlıklıdır.o yuzden gıtmeye degılde ayrılmaktan korkan kalıcı olmaya nıhetı olan bırınde ara askın.bole yarım yamalak devam edersen ılerde oyuncak olursun cok pısman olursun benden sana solemesı

sende sağol kardeşim

ellerine sağlık biraz daha ayrintili gibi ilk sen konuştun eyw paşam

---> ÖyLesine..

ArkadaşLar herkeze teşekkürler sanırım herkezin düşüncesi bu kadar neyse iyi akşamlar

---> ÖyLesine..

süre istiyor sen o süreyi ona verirsen baglarınız ıyıce kopar ıyıce soğursunuz
gercı vermesende yıne bır garantısı yok ama hayırlısı olsun gelısmelerı beklıoruz:p

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri