Öyle İnsanlar Var ki... [Destek Olanlar/Köstek Olanlar/Etkisiz Eleman Olanlar] ||
Yaşamınız boyunca yüzlerce belki de binlerce insanla karşılaştınız ya da karşılaşacaksınız. Ama yaşınız kaç olursa olsun
mesleğiniz
cinsiyetiniz
hayattaki rolünüz ne olursa olsun önemli bir gerçeği asla göz ardı edemezsiniz.
Bu gerçek ise bugüne kadar hayatınıza kaç yüz kişi girdiyse onları sadece üç gruba ayırdığım insan grubuna rahatlıkla sokabileceğinizdir.
SİZE KÖSTEK OLANLAR...
Hayatın olmazsa olmazları…
Siz aramasanız bile onlar sizi bulurlar. Hem de o kadar kolay bir şekilde bulurlar ki
şaşırır kalırsınız.
Bir değil
üç değil
beş değil…Her yerde
her tarafınızı kuşatırlar sanki. Başınızı çevirdiğiniz yerdedirler.
Siz keyifle hayallerinizi
hedeflerinizi anlatırsınız
onlarsa engellerinizi.
Siz geleceğin umut vaad ettiğini söylersiniz
onlarsa savaşın
sellerin dünyayı nasıl mahvedeceğinden yakınırlar.
Her dediğinize bir cevapları vardır. Her olumlu düşüncenize bir panzehirleri vardır. (Panzehir diyorum çünkü olumlu düşünceler sanki onları yiyip bitiren zehir gibidir.)
Çok kazanç dersiniz
ekonomik kriz derler…
Keyifliyim dersiniz
“Neden?” diye sorarlar…
Yardım istersiniz
“Zaten olmayacak ama her neyse…” derler…
Bu hayata kendilerinin ve özellikle sizin kafanıza ve kalbinize karamsarlığı yerleştirmek için gelmişlerdir…
Yaşamınız boyunca yüzlerce belki de binlerce insanla karşılaştınız ya da karşılaşacaksınız. Ama yaşınız kaç olursa olsun
Bu gerçek ise bugüne kadar hayatınıza kaç yüz kişi girdiyse onları sadece üç gruba ayırdığım insan grubuna rahatlıkla sokabileceğinizdir.
SİZE KÖSTEK OLANLAR...
Hayatın olmazsa olmazları…
Siz aramasanız bile onlar sizi bulurlar. Hem de o kadar kolay bir şekilde bulurlar ki
Bir değil
Siz keyifle hayallerinizi
Siz geleceğin umut vaad ettiğini söylersiniz
Her dediğinize bir cevapları vardır. Her olumlu düşüncenize bir panzehirleri vardır. (Panzehir diyorum çünkü olumlu düşünceler sanki onları yiyip bitiren zehir gibidir.)
Çok kazanç dersiniz
Keyifliyim dersiniz
Yardım istersiniz
Bu hayata kendilerinin ve özellikle sizin kafanıza ve kalbinize karamsarlığı yerleştirmek için gelmişlerdir…