Öyle bir hayat yaşıyorumki...
D Düş'eş Bayan Üye 6 Ağu 2011 #3 ---> Öyle bir hayat yaşıyorumki... Hepsi + Sevmeyide öğrendim sevilmeyide.
Yitirilen Banned 6 Ağu 2011 #4 ---> Öyle bir hayat yaşıyorumki... bazen dusuyorum bazen en yuksekdeyim ama yasamaya devam...cunku hayatimin en guzel yerine gidiyorum
---> Öyle bir hayat yaşıyorumki... bazen dusuyorum bazen en yuksekdeyim ama yasamaya devam...cunku hayatimin en guzel yerine gidiyorum
OlDsToNeGirL Banned 6 Ağu 2011 #5 ---> Öyle bir hayat yaşıyorumki... Uçmayı seviyorsan düşmeyi de bileceksin.. hepsii yaw
ashli Bayan Üye 6 Ağu 2011 #6 ---> Öyle bir hayat yaşıyorumki... Nietzsche'nin miydi bu Salomeye şiiri xD Şiirden bile ne güzel anket çıkmış Cenneti de gördüm cehennemi de olsun bari p
---> Öyle bir hayat yaşıyorumki... Nietzsche'nin miydi bu Salomeye şiiri xD Şiirden bile ne güzel anket çıkmış Cenneti de gördüm cehennemi de olsun bari p
Deniz kızı Bayan Üye 25 Tem 2012 #8 ---> Öyle bir hayat yaşıyorumki... Evde boş boş oturmakla geçiyor.
Valetta Bayan Üye 25 Tem 2012 #10 ---> Öyle bir hayat yaşıyorumki... hepsini yaşadım ya Ama şu anda sakin bi hayat geçiriyorum yaşlandım galiba hahaha
---> Öyle bir hayat yaşıyorumki... hepsini yaşadım ya Ama şu anda sakin bi hayat geçiriyorum yaşlandım galiba hahaha
quLDeniz Bayan Üye 3 Eki 2012 #11 ---> Öyle bir hayat yaşıyorumki... Cenneti de gördüm cehennemi de !
kaff Kayıtlı Üye 4 Eki 2012 #12 ---> Öyle bir hayat yaşıyorumki... masal gibi yaşıyorum hayatı..ve bir masal kahramanı gibiyim kendinden başka kimseyi kurtaramamış...
---> Öyle bir hayat yaşıyorumki... masal gibi yaşıyorum hayatı..ve bir masal kahramanı gibiyim kendinden başka kimseyi kurtaramamış...
M Mastor Kayıtlı Üye 4 Eki 2012 #14 ---> Öyle bir hayat yaşıyorumki... Öyle bir hayat yaşıyorum ki ; Aouuvv.
FlanteDivinita Kayıtlı Üye 27 Eki 2012 #15 ---> Öyle bir hayat yaşıyorumki... denizleri seviyosan dalgalarıda seveceksin.. karşında hiç aşılacak tepe yoksa, o yol seni hiçbiryere götürmez.
---> Öyle bir hayat yaşıyorumki... denizleri seviyosan dalgalarıda seveceksin.. karşında hiç aşılacak tepe yoksa, o yol seni hiçbiryere götürmez.