Öyle Bir Geçer Zaman Ki neden fişlendi?

` Nur ~

Bayan Üye
Dizileri fişlediği ortaya çıkan RTÜK, Kanal D'nin iddialı dizisinde nelerden rahatsız?

İşte dizide RTÜK'ü rahatsız eden konular:

Ali, eşinden ayrı bir ilişkisi olması ve karısı hapisteyken sevgilisini çocuklarının olduğu eve getirmesi, çocuklarını dövmesi gibi nedenlerle örnek baba profili çizmemektedir. Aylin'in babası yaşında bir erkekle duygusal ilişki yaşaması uygun bir davranış olmamıştır.Mete'nin de babasına, "Geberteceğim lan seni" demesi, çocuklara ve gençlere kötü örnek oluşturabilecek niteliktedir.

---> Öyle Bir Geçer Zaman Ki neden fişlendi?

Ali eşinden ayrı bir ilişkisi olması

zinanın gunumuzda suc olmadığı bir toplumdayız biz :) akp hukumeti döneminde suc sayılmaktan çıktı die biliyorum ben.

çok manidar :)

başkada bişi demiyorum.

yaş sınırı olan bi dizi die biliyorum. deilsede işlerini yapsınlar 7 yaş sınırı koysunlar. olumsuz örnek davranış oluşturabilcek dizidir die semboller var koyun yani.

yada 22.30da filan yayınlayın ama haricten gazel okumayın yada celişmeyin :) :)

saol canım

benim yorumumdan sanane ?

tartışacaksan başka kapıya işim olmaz.

tekrar saol nurcum.

zinanın gunumuzda suc olmadığı bir toplumdayız biz :) akp hukumeti döneminde suc sayılmaktan çıktı die biliyorum ben.

başkada bişi demiyorum.

yaş sınırı olan bi dizi die biliyorum. deilsede işlerini yapsınlar 7 yaş sınırı koysunlar. olumsuz örnek davranış oluşturabilcek dizidir die semboller var koyun yani.

saol canım

benim yorumumdan sanane ?

tartışacaksan başka kapıya işim olmaz.

tekrar saol nurcum.

Rica Ederm ttLım.

başkada bişi demiyorum.

saol canım
akpye baglaman çok saçma kuzum:8:

diziyi hiç izlemedim ama......
magazinden duyuyorum.şimdi birde bebek geliyormuş,Mete midir nedir,babasını bıçaklayacakmış.ufak çocuk,seri katil olacakmış.....
dur bakalım şimdi ne diyecekler.....

diziyi hiç izlemedim ama......
magazinden duyuyorum.şimdi birde bebek geliyormuş,Mete midir nedir,babasını bıçaklayacakmış.ufak çocuk,seri katil olacakmış.....
dur bakalım şimdi ne diyecekler.....

Belliydi zaten hiç şaşırmadım Mete sonunda katil olcak :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri