otobüs rezilligim

sonsabah

Bayan Üye
otobüse dolmuşa binmek güzeldir aslında tabi oturacak yerin olursa geçenlerde yengemlere gidecez otobüse bindik kalabalıktı ayakta duruyodum bi elimle tutuyodum koltuk kenarındaki tutacagı şöför birden firenlemezmi kendimi bi adamın üstünde buldum adam bana kötü kötü bakıyodu bende ne bana öyle bakıyon git şöföre bak dedim ama çok utanmıştım tabi sonra kendime çok gülmüştüm aklıma her geldinde gülerim adamın sert bakışlı put gibi hali aklıma gelince gülerim hep

---> otobüs rezilligim

kötü olmuş ya. tam tersi başıma geldi ben bi kızın üstüne düştüm şoför yüzünden :D nasıl oldu bilmiyorum ama rezil olduk :)

---> otobüs rezilligim

:)
bende 3 sene sonra tr ye gitmstim, normalde pek otobuse binmezdim ilk gittigim sene :) hollandada cok binmedim (binmezdim yani)
burda binince hemen kalkip gitmiyor otobus yerlesiyorum iyice sonra istasyonda biniyorsn eger, tr de bindim otobuse elimi kolumu sallayarak yuruyorum oturacagim sonra gidecek sandim otobus :) binince birden hareket edince bir adamin ayagina basarak ablamin ustune dustum :) diyorum neyseki senin ustune dustum :) artik biner binmez bir yerlere tutunuyorum...

bir keresindede ayaktaydik yada oturuyorduk on koltuktaki pisss sapik bir adamda telefonundan video bakiyor, cok sinrilenmistim kizlarin (formali buyuk ihtimal liseliler) kavgalarini izliyordu... dedim piss sapik koca yasindan basindanda utanmiyor

---> otobüs rezilligim

:)

bir keresindede ayaktaydik yada oturuyorduk on koltuktaki pisss sapik bir adamda telefonundan video bakiyor, cok sinrilenmistim kizlarin (formali buyuk ihtimal liseliler) kavgalarini izliyordu... dedim piss sapik koca yasindan basindanda utanmiyor

çok var böyleleri...

---> otobüs rezilligim

evet burda öyle..otobüse adım atar atmaz basamaklardan çıkmana bile müsade edilmeden basar gaza otobüs şoförleri:) artık yer bulma derdiyle mi uğraşıcan yoksa ayakta durabilmek için mi çaba sarfedicen orası sana kalmış..

---> otobüs rezilligim

evet yaa bazı adamlarda telefonunun videosuna kadnların orasını burasını çekiyolar gerçekten zor yaa kalabalıkta olmak

ama istanbulda daha zormuş 1 otobüsü durakta 60 kişi bekliyomuş benm abim orda polis hep kapıya sıkışıyomuş garibim bikere ayam kapıdan dışarda gittim diyodu bi kızında kolu kapıya sıkışmış kolu dışarda gitmiş :D çok oluyomuş kapıya sıkışıpta öyle giden :D

---> otobüs rezilligim

ALLAH'im ya...

diyecek soz yok, kimse kimsenin hakkina saygili degilki.

---> otobüs rezilligim

Bende minubusteydım bi ara soforun yanında hanı motor varya hatta paraları falanda onun ustune koyar onun ustunde oturuyodum bı kız bındı tamda onumde duruyo kız mesaj yazıyo 24 25 yaslarında sofor bi fren koydu kız ustume dustu tutundu bana dedı cok afedersınız rıca ederim dedım bende :D ınsanlık halı yanı olur boyle seyler :D

---> otobüs rezilligim

ayy ama adamın bakışlarını görsen yicek sanki beni bende öyle dedim adam put gibi hala öyle bakıp kafasını çevirmişti bende isteyrek düşmedimki şöför yüzünden :D

---> otobüs rezilligim

evet yaa bazı adamlarda telefonunun videosuna kadnların orasını burasını çekiyolar gerçekten zor yaa kalabalıkta olmak

ama istanbulda daha zormuş 1 otobüsü durakta 60 kişi bekliyomuş benm abim orda polis hep kapıya sıkışıyomuş garibim bikere ayam kapıdan dışarda gittim diyodu bi kızında kolu kapıya sıkışmış kolu dışarda gitmiş :D çok oluyomuş kapıya sıkışıpta öyle giden :D

hımm demek kız kolu dışarda gitmiş:D şaşırdım valla.. güzelmiş ya...:D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri