şarkıyı çok beğendim yaaaaaa _O5gFikQZzA
Queen2 N.❤ Prenses 16 Ara 2013 #2 ---> Ötesiz İnsanlar Sabret Gönül Sabret [MENTION=157575]She`[/MENTION] canım dinler misin :utan:
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 16 Ara 2013 #3 ---> Ötesiz İnsanlar Sabret Gönül Sabret Bu Dizi Var ya Beni Benden Ediyor izlerken Çok şey düşünüyorum Çok.. + rep canım Tesekkürler :connie_rockingbaby:
---> Ötesiz İnsanlar Sabret Gönül Sabret Bu Dizi Var ya Beni Benden Ediyor izlerken Çok şey düşünüyorum Çok.. + rep canım Tesekkürler :connie_rockingbaby:
Queen2 N.❤ Prenses 16 Ara 2013 #4 ---> Ötesiz İnsanlar Sabret Gönül Sabret She`' Alıntı: Bu Dizi Var ya Beni Benden Ediyor izlerken Çok şey düşünüyorum Çok.. + rep canım Tesekkürler :connie_rockingbaby: Genişletmek için tıkla ... Bu sahnede çok duygulanmıştım :kk:
---> Ötesiz İnsanlar Sabret Gönül Sabret She`' Alıntı: Bu Dizi Var ya Beni Benden Ediyor izlerken Çok şey düşünüyorum Çok.. + rep canım Tesekkürler :connie_rockingbaby: Genişletmek için tıkla ... Bu sahnede çok duygulanmıştım :kk:
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 16 Ara 2013 #5 ---> Ötesiz İnsanlar Sabret Gönül Sabret Zaten Elif Aglıyor Ben Aglıyorum Yazık ... Hele Su Elinde egitime özgurluk yazısını tutup agzı bantlı biri var ya O Cok etkileyiciydi..
---> Ötesiz İnsanlar Sabret Gönül Sabret Zaten Elif Aglıyor Ben Aglıyorum Yazık ... Hele Su Elinde egitime özgurluk yazısını tutup agzı bantlı biri var ya O Cok etkileyiciydi..