ÖSS Sınavında Yanımızda Bulunması Gerekenler

S3RC4N

Kayıtlı Üye
bir adet yumuşak uçlu kurşun kalem: cinnet geçirip gözetmenlere saldırırsanız veya heyecanlanıp gözünüze sokarsanız zarar vermemesi için

* bir torba kuru üzüm: olası rakiplerinizin kafasına çaktırmadan fırlatmak suretiyle dikkat dağıtarak adam eksiltmek için ..

* 80 c c lik limon kolonyası: ayık girmeyi güşünmüyosunuz heralde sınava

* yarım ekmek arası salam: 195 dakika da acıkabilirsiniz aç ayı oynamaz..

* darbeli matkap: kuru üzümler beklenen etkiyi göstermezse diye

* elektrikli testere: bayan gözetmenlerin takırdayan topuklarını kesmekte kullanıla bileceği gibi sıranızı kendi rahat edebileceğiniz boy ve ebatrlara getirebilmeniz içinde kullanılabiler foksiyoneldir

* pilav üstü kuru: yarım ekmek kesmiyebilir 195 dakika dedik

* bir adet bikini giydirilmiş koala: gözetmenlerin dikkatini dağıtmak için

* at gözlüğü: sınava mini etekle, büstiyerle yok efendime söyliim jartiyerle gelen arkadaşlar olabilir dikkatiniz dağılmasın diye

o günleri hgatırlamak istemiyom geçmek bilmeye bir üç saat gözleriö şaşı çıkıyodum sınavdan bi halt tolamadım oda ahyrı :D

süper yazmisin

* elektrikli testere: bayan gözetmenlerin takırdayan topuklarını kesmekte kullanıla bileceği gibi sıranızı kendi rahat edebileceğiniz boy ve ebatrlara getirebilmeniz içinde kullanılabiler foksiyoneldir
* at gözlüğü: sınava mini etekle, büstiyerle yok efendime söyliim jartiyerle gelen arkadaşlar olabilir dikkatiniz dağılmasın diye[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]

yuhahaha süpermiş be hahahahahaha
valla nerden bulursun bunlari bilmem ayay abisinin :107: gülü hühühühü :=)))))))))

* at gözlüğü: sınava mini etekle, büstiyerle yok efendime söyliim jartiyerle gelen arkadaşlar olabilir dikkatiniz dağılmasın diye[/COLOR][/FONT][/I][/B]

yuhahaha süpermiş be hahahahahaha
valla nerden bulursun bunlari bilmem ayay abisinin :107: gülü hühühühü :=)))))))))[/QUOTE]

SaĞoL eRTuĞRuL aBi BeĞeNDiSeN SeWiNDiM ;)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri