Osman Özköylü'den tepki..

ParadokS

Kayıtlı Üye
Özköylü şöyle konuştu:
"Bank Asya 1.Lig’de yeni bir takımız. Önceliğimiz; güzel futbol sergileyerek bu lig de kalıcı olmak. Çeşitli spor portallarında yer alan 'Hedef şampiyonluk, hedef ilk 6' gibi haberler kesinlikle benim ağzımdan çıkmadan yayınlanmıştır. Bu tür haberlerin asılsız olduğunu tüm kamuoyunun bilmesini isterim. Zaten gerekli açıklamalar istendiği zaman biz gerek kendi internet sitemizden, gerek ise Elazığ basınına verdiğimiz bilgilerle her şeyin en doğrusunu söylüyoruz.

Son günlerde yine internet portallarında çıkan diplomamın yetersiz oluşu sebebiyle özel izin ile takımı çalıştıracağım konusundaki haberler çok talihsiz olup benim durumumda olan ve hem Süper Lig’de hem Bank Asya 1. Lig’de çalışan antrenör görünüp başka teknik direktörlerin diplomasıyla çalışan birçok hoca varken böyle bir konunun benimle gündeme gelmiş olması ayrıca önemli bir talihsizliktir. Kaldı ki çok nadir hocaların aldığı bu özel izni; ben takımımı şampiyon yaparak, çok önemli bir başarıya imza atarak elde etmiş bulunmaktayım. Ne mutlu ki bana herhangi bir hülleye gerek duyulmadan teknik direktör Osman Özköylü olarak takımımın başında bulunmaktayım. Bu da benim ve teknik kadromda bulunan hocalarım için büyük bir gurur kaynağıdır."​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri